Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχασε από τη Λέστερ η Τότεναμ

Έχασε από τη Λέστερ η Τότεναμ
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 - 17:16

Μετά από την… υποταγή στον Ολυμπιακό, ο οποίος αρνήθηκε να χάσει, απέναντι στην Τότεναμ, η ομάδα του Ποκετίνο δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τη Λέστερ, αν και προηγήθηκε, επίσης, όπως είχε κάνει μεσοβδόμαδα και στο Καραϊσκάκη. Οι «σπερς» έχασαν 2-1 και το υπέροχο γκολ του Χάρι Κέιν, δεν ήταν αρκετό, για να τους δώσει τη νίκη. Αρκετό «πήγαινε-έλα» σε γκολ, ελέω VAR και ακυρώσεις εκατέρωθεν. Ο Κέιν έκανε το 1-0 στο 29’, όμως οι «αλεπούδες» ισοφάρισαν με τον Περέιρα στο 69’ και νίκησαν, εντέλει, με τον Μάντισον στο 85’.

Λέστερ (Μπρένταν Ρότζερς): Σμάιχελ, Έβανς, Περέιρα, Σογιουντσού, Τσίλγουελ, Τίλεμανς (84′ Τσουντχάρι), Εντίντι, Μάντισον, Μπαρνς (82′ Γκρέι), Βάρντι, Πέρεθ (67′ Πράετ).

Τότεναμ (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Γκαζανίγκα, Βερτόνγκεν, Ρόουζ, Αλντερβάιρελντ, Οριέ, Σισοκό (67′ Γουανιάμα), Λαμέλα (79′ Έρικσεν), Γουίνκς, Εντομπελέ (86′ Λούκας), Σον, Κέιν.

Διαβάστε επίσης

Η Νότιγχαμ νίκησε και για τον Κλαφ!

Η Νότιγχαμ νίκησε και για τον Κλαφ!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πανηγύρισε τη δεύτερη σερί και τέταρτη συνολικά νίκη της στη φετινή Championship, κερδίζοντας στο «City Ground» με 1-0 την Μπάρνσλεϊ…

«Σε άλλο επίπεδο η Μπάγερν Μονάχου»

«Σε άλλο επίπεδο η Μπάγερν Μονάχου»

Για την ήττα (3-0) του Ερυθρού Αστέρα από τους Βαυαρούς, αλλά και το επερχόμενο ματς με τον Ολυμπιακό, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, μίλησε ο Μάρκο Μάριν…