Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σε αυτά τα ματς δεν υπάρχουν φαβορί»

«Σε αυτά τα ματς δεν υπάρχουν φαβορί»
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 - 01:39

Ματς με τον ΠΑΟ ο Ολυμπιακός την Κυριακή (22/9) στο ΟΑΚΑ, ντέρμπι με την Παρτιζάν ο Ερυθρός Αστέρας την ίδια μέρα. Για την ένατη αγωνιστική του Σερβικού πρωταθλήματος!

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ανέφερε στις δηλώσεις του:

«Δεν έχω ακόμα επιλέξει τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσω στο γήπεδο. Έχω μιλήσει ανοιχτά με όλους τους ποδοσφαιριστές και τους έχω εξηγήσει, βέβαια, πως δεν γίνεται να παίξουν όλοι και έδειξαν να το κατανοούν. Σχετικά με τον Ρόμπιτς, θα δούμε πως έχει η κατάσταση του. Εννοώ, πως θα επανεξετάσουμε την κατάσταση του και ελπίζουμε πως θα είναι έτοιμος!

Δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτά τα παιχνίδια. Δεν έχει σημασία ποιος έχει το πλεονέκτημα και ποιος έχει τους περισσότερους πόντους!

Ο Νάτχο έχει δείξει πως είναι ένας παίκτης με ηγετικά χαρακτηριστικά. Δεν το δείχνει μόνο στην Παρτιζάν, αλλά και στην ΤΣΣΚΑ, τον Ολυμπιακό και, κυρίως, την εθνική Ισραήλ. Έφερε κάτι νέο στην Παρτιζάν. Θα δούμε πως θα τον αντιμετωπίσουμε».

Διαβάστε επίσης

Η Νότιγχαμ νίκησε και για τον Κλαφ!

Η Νότιγχαμ νίκησε και για τον Κλαφ!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πανηγύρισε τη δεύτερη σερί και τέταρτη συνολικά νίκη της στη φετινή Championship, κερδίζοντας στο «City Ground» με 1-0 την Μπάρνσλεϊ…