Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τεσσάρα» η Μπάγερν Μονάχου...

«Τεσσάρα» η Μπάγερν Μονάχου...
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 - 18:49

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και με την εμφάνισή της κόντρα στην Κολωνία για την 4η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος, παίρνοντας τη νίκη με 4-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Λεβαντόφσκι, ο οποίος σημείωσε τα πρώτα δύο γκολ της ομάδας του στο 3’ και στο 48’. Πολύ καλός ήταν και ο Κοουτίνιο, ο οποίος στο 62’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι «έγραψε» το 3-0, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Μπάγερν. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 73’ ο Πέρισιτς.

Υπενθυμίζουμε, ότι η Μπάγερν Μονάχου θα βρεθεί το επόμενο διάστημα στο δρόμο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, με τους «ερυθρόλευκους» να την αντιμετωπίζουν στις 22/10 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στις 06/11 στο Μόναχο.

Διαβάστε επίσης

Η Νότιγχαμ νίκησε και για τον Κλαφ!

Η Νότιγχαμ νίκησε και για τον Κλαφ!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πανηγύρισε τη δεύτερη σερί και τέταρτη συνολικά νίκη της στη φετινή Championship, κερδίζοντας στο «City Ground» με 1-0 την Μπάρνσλεϊ…

«Σε άλλο επίπεδο η Μπάγερν Μονάχου»

«Σε άλλο επίπεδο η Μπάγερν Μονάχου»

Για την ήττα (3-0) του Ερυθρού Αστέρα από τους Βαυαρούς, αλλά και το επερχόμενο ματς με τον Ολυμπιακό, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, μίλησε ο Μάρκο Μάριν…