Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Διπλό» για την Μπάγερν Μονάχου και κορυφή...

«Διπλό» για την Μπάγερν Μονάχου και κορυφή...
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019 - 18:56

Δύσκολη εκτός έδρας επικράτηση πήρε η Μπάγερν Μονάχου, η οποία επικράτησε με 3-2 της ουραγού της βαθμολογίας Πάντεμπορν.

Μία νίκη πάντως, η οποία την φέρνει πλέον στην κορυφή της Bundesliga, μετά την ήττα της Λειψία με 3-1 από την Σάλκε.

Οι «Βαυαροί» δεν έπιασαν μεγάλα στάνταρ απόδοσης και παρά το γεγονός ότι δεν κινδύνεψαν στο ματς, ένιωθαν σε όλο το ματς την… ανάσα των γηπεδούχων.

Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε στο 15’ ο Γκνάμπρι, έπειτα από ασίστ του Φιλίπε Κουτίνιο. Στο 55’ αντιστράφηκαν οι ρόλοι, με τον Γκνάμπρι να γίνεται ο δημιουργός και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός να κάνει το 0-2.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 68’ με τον Πρόγκερ, με τον Λεβαντόφσκι στο 79’ να κάνει το 3-1. Το τελικό 3-2 υπέρ της Μπάγερν διαμόρφωσε στο 84’ ο Κόλινς.

Υπενθυμίζουμε, ότι την Τρίτη (01/10) η Μπάγερν θα ταξιδέψει στην Αγγλία για να αντιμετωπίσει την Τότεναμ στο άλλο ματς του ομίλου του Ολυμπιακού για τους ομίλους του Champions League.

Διαβάστε επίσης

Επέστρεψε στις νίκες η Τότεναμ...

Επέστρεψε στις νίκες η Τότεναμ...

Τα «σπιρούνια» επικράτησαν με 2-1 της Σαουθάμπτον, βγάζοντας χαρακτήρα, αφού αγωνίστηκαν με 10 παίκτες από το 31’ του ματς, λόγω αποβολής του Οριέ.

Σκόραρε ξανά ο Μανωλάς! (vid)

Σκόραρε ξανά ο Μανωλάς! (vid)

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού και νυν της Νάπολι πέτυχε ένα ακόμη τέρμα στο ιταλικό πρωτάθλημα στη νίκη των «παρτενοπέι» με 2-1 κόντρα στην Μπρέσια.