Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Καρεμπέ για τον Ζιντάν

Ο Καρεμπέ για τον Ζιντάν
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 - 12:10

Στο περιθώριο του φιλικού, ανάμεσα στους παλαιούς αστέρες της Ρεάλ και της Μπολόνια, με τη συμπλήρωση 110 χρόνων, από την ίδρυση της ιταλικής ομάδας, ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε, μεταξύ άλλων και για τον φίλο του, Ζινεντίν Ζιντάν.

«Φέτος είναι πρώτη στη βαθμολογία η Ρεάλ. Τα πάει καλά όμως δεν ήταν εύκολο για τον Ζιντάν να αναλάβει ξανά τα ηνία μίας ομάδας που είχε κερδίσει τόσα πολλά. Θεωρώ πως η φιλοδοξία του είναι να ξαναδώσει νοοτροπία νικητή στην Ρεάλ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά το φιλικό, ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού σχοίασε, στο Tuttomercatoweb: «Έχω παίξει στην Serie A, έχω πάρα πολλές ωραίες αναμνήσεις από το ιταλικό ποδόσφαιρο και ήρθαμε για να γιορτάσουμε την επέτειο της Μπολόνια. Υπάρχει συγκίνηση γιατί έχω παίξει και δίπλα στον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στη Σαμπντόρια, ήταν παίκτης παγκόσμιας κλάσης και τώρα πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να νικήσουμε την λευχαιμία. Το μήνυμά του ήταν συγκινητικό. Μετά από αυτό δεν ήταν εύκολο να μπούμε στο χορτάρι και να παίξουμε».

Διαβάστε επίσης

«Για αυτό πήγε στην Μπάγερν ο Γκνάμπρι…»

«Για αυτό πήγε στην Μπάγερν ο Γκνάμπρι…»

Για το τι «παίχτηκε» και αποχώρησε ο Σερζ Γκνάμπρι από την Άρσεναλ, για λογαριασμό της των Βαυαρών (αντίπαλοι του Ολυμπιακού), μίλησε ο Αρσέν Βενγκέρ, σε συνέντευξη που παραχώρησε…