Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε κρίση Μπάγερν και… Κόβατς!

Σε κρίση Μπάγερν και… Κόβατς!
Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019 - 19:04

Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στην Μπάγερν Μονάχου μετά την βαριά ήττα με 5-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα.

Με την καρέκλα του Νίκο Κόβατς να «τρίζει» και τα ξένα Μέσα να αναφέρουν ότι τα ματς με τον Ολυμπιακό και την Ντόρτμουντ θα κρίνουν το μέλλον του στον πάγκο των «Βαυαρών».

Ο 48χρονος τεχνικός βρίσκεται υπό αμφισβήτηση και θα πρέπει να οδηγήσει σε δύο νίκες κόντρα στον Ολυμπιακό και την Ντόρτμουντ την ομάδα του, προκειμένου να παραμείνει στους «Βαυαρούς», όπως αναφέρουν τα ξένα Μέσα.

Ο Κροάτης τόνισε ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί, ωστόσο, τα… σύννεφα πολύ δύσκολα θα φύγουν πάνω από την «Allianz Arena».

Φυσικά, οι εξελίξεις αυτές στην Μπάγερν δεν είναι θετικές για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι θα βρουν απέναντί τους μία ομάδα, η οποία «διψά» για απαντήσεις...

Το έργο των Πειραιωτών γίνεται, λοιπόν, ακόμη πιο δύσκολο, με τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να είναι αποφασισμένοι, όμως, να τα δώσουν όλα, κυνηγώντας μία ακόμη υπέρβαση στην Γερμανία.

Διαβάστε επίσης

Έ(Χ)ασε στο τέλος τη νίκη η Τότεναμ!

Έ(Χ)ασε στο τέλος τη νίκη η Τότεναμ!

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο κρατούσε τη νίκη στην έδρα της Έβερτον στα χέρια της, ωστόσο στο 90+7 τα «ζαχαρωτά» βρήκαν γκολ ισοφάρισης για το τελικό 1-1.

Επιστροφή στις νίκες για την Νότιγχαμ!

Επιστροφή στις νίκες για την Νότιγχαμ!

Η ομάδα του Φόρεστ επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Λούτον, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα, πλησιάζοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Τσάμπιονσιπ.