Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έκανε το «δώρο» στον Ολυμπιακό η Τότεναμ...

Έκανε το «δώρο» στον Ολυμπιακό η Τότεναμ...
Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019 - 23:53

Εύκολη νίκη με 4-0 μέσα στο «Μαρακανά» πήρε η Τότεναμ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ένα αποτέλεσμα που «βολεύει» τον Ολυμπιακό, διατηρώντας τον δυνατά στο… κόλπο, τουλάχιστον, της 3ης θέσης για τον β’ όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, έχοντας μαθηματικές ελπίδες και για την 2η θέση.

Τα «σπιρούνια» είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και πέρασαν… άνετα από μία από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ευρώπη.

Κορυφαίος για την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο ήταν ο Σον, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ στο 57’ και στο 61’, ενώ πολύ καλή εμφάνιση είχε και ο Λο Σέλσο, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο ματς στο 34’. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 85’ ο Έρικσεν...

Πλέον, μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο όμιλος διαμορφώνεται ως εξής…

Μπάγερν Μονάχου 12

Τότεναμ 7

Ερυθρός Αστέρας 3

Ολυμπιακός 1

Την επόμενη αγωνιστική ο Ερυθρός Αστέρας θα υποδεχτεί την Μπάγερν, ενώ ο Ολυμπιακός θα δώσει μεγάλη «μάχη» κόντρα στην Τότεναμ στο Λονδίνο.

Ερυθρός Αστέρας: Μπόριαν, Ντέγκενεκ, Πβακόφ, Μάριν, Γκαρσία (67’ Μποακιέ), Μιλούνοβιτς, Πέτροβιτς, Ρόντιτς, Γιόνασιτς (62’ Κάνιας), Γκόμπελιτς (46’ Γιάντερ), Βαν λα Πάρα.

Τότεναμ: Γκαζανίγκα, Ρόουζ, Σάντσες, Σον (75' Σεσενιόν), Κέιν, Ντάιερ, Σισοκό, Λο Σέλσο (86' Σκιπ), Ντέλε Άλι (62’ Έρικσεν), Φόιτς, Ντεμπελέ

Διαβάστε επίσης

Ερυθρός Αστέρας-Τότεναμ 0-4 (Τελικό)

Ερυθρός Αστέρας-Τότεναμ 0-4 (Τελικό)

Παρακολουθείστε σε live ενημέρωση την εξέλιξη της αναμέτρησης του Ερυθρού Αστέρα με την Τότεναμ για τον β’ όμιλο του Champions League, στον οποίο βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.