Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη «μάχη» Μπάγερν και Τότεναμ (pics)

Στη «μάχη» Μπάγερν και Τότεναμ (pics)
Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019 - 09:37

Το γερμανικό ντέρμπι, ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Ντόρτμουντ, στις 19:30, ξεχωρίζει από τις σημερινές αναμετρήσεις των αντιπάλων του Ολυμπιακού, στον β’ όμιλο του Champions League. Οι Βαυαροί, λίγες ημέρες μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και τη δύσκολη επικράτησή τους, έχουν απόψε το μεγάλο ντέρμπι της Μπουντεσλίγκα, με την Μπορούσια.

Από την 5η θέση, η Μπάγερν στοχεύει να ανέβει πιο ψηλά, εκεί όπου βρίσκεται η Ντόρτμουντ, στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ιστορία μεταξύ τους δείχνει 46 νίκες για την Μπάγερν, 29 ισοπαλίες και 25 νίκες για την Μπορούσια. Τα γκολ είναι 195 έναντι 122. Μεγάλο ματς, λοιπόν, στο Allianz Arena, ακόμη ένα για την Μπάγερν, μετά από εκείνο μεσοβδόμαδα, με τον Ολυμπιακό.

Η Τότεναμ, από την άλλη, παίζει στις 17:00, στην έδρα της, με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Οι πετεινοί βρίσκονται στην 11η θέση του πίνακα και θέλουν οπωσδήποτε να κάνουν βήματα προς τα επάνω, ξεπερνώντας την 6η της βαθμολογίας Σέφιλντ. Η Τότεναμ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Λο Σέλσο, Φερτόνχεν, Σεσενιόν και Γιορίς.

Ο Ερυθρός Αστέρας παίζει αύριο, Κυριακή, εκτός έδρας, με τη Γιαβόρ (15:30).

Διαβάστε επίσης

Έκανε το «δώρο» στον Ολυμπιακό η Τότεναμ...

Έκανε το «δώρο» στον Ολυμπιακό η Τότεναμ...

Τα «σπιρούνια» επικράτησαν με 4-0 του Ερυθρού Αστέρα και διατηρούν δυνατά στο… κόλπο, τουλάχιστον, της 3ης θέσης τους Πειραιώτες, οι οποίοι διατηρούν έστω και μαθηματικές ελπίδες για την 2η θέση.

Ερυθρός Αστέρας-Τότεναμ 0-4 (Τελικό)

Ερυθρός Αστέρας-Τότεναμ 0-4 (Τελικό)

Παρακολουθείστε σε live ενημέρωση την εξέλιξη της αναμέτρησης του Ερυθρού Αστέρα με την Τότεναμ για τον β’ όμιλο του Champions League, στον οποίο βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.