Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοντά στο «χρυσό παπούτσι» ο Λεβαντόφσκι!

Κοντά στο «χρυσό παπούτσι» ο Λεβαντόφσκι!
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 - 22:08

Η… κούρσα για το «χρυσό παπούτσι» έχει... ανάψει για τα καλά, μιας και βρισκόμαστε ήδη περίπου στα μισά των πρωταθλημάτων.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπάγερν Μονάχου είναι στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, έχοντας πετύχει 16 τέρματα και 32 πόντους! Φυσικά, σε αυτό φταίει και το γεγονός ότι η Bundesliga έχει συντελεστή 2.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Έρικ Σόργκα της Φλόρα, ο οποίος έχει πετύχει 29 γκολ, τα οποία με συντελεστή 1 μεταφράζονται σε 29 βαθμούς, με το πρωτάθλημα της χώρας όμως να έχει ολοκληρωθεί, μιας και μιλάμε για την Εσθονία.

Ακολουθεί στην τρίτη θέση ο επιθετικός της Λάτσιο και ένας από τους συνδιεκδικητές της κορυφής, Τσίρο Ιμόμπιλε, με 14 γκολ και 28 πόντους, αφού η Serie Α έχει επίσης συντελεστή 2, ενώ ακολουθεί ο Ίλια Σκούρι της Ενεργκέτικ με 17 γκολ στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας και 22,5 πόντους 9 (συντελεστής 1,5).

Διαβάστε επίσης

«Δεν προχώρησε, λόγω Κούτρη»

«Δεν προχώρησε, λόγω Κούτρη»

Ο Έλληνας αριστερός αμυντικός της Σασουόλο, Γιώργος Κυριακόπουλος, μίλησε για την ιστορία, με την… παραλίγο μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Νέα γκέλα για την Τότεναμ…

Νέα γκέλα για την Τότεναμ…

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την Premier League.