Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και πάλι κακή η Άρσεναλ, μία ακόμα γκέλα!

Και πάλι κακή η Άρσεναλ, μία ακόμα γκέλα!
Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 - 17:55

Άλλο ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα στην Premier League για την Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» μπορεί να έδειξαν καλό πρόσωπο μεσοβδόμασα στο ματς κόντρα στη Λιντς για το FA Cup, αλλά το Σάββατο απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας ήταν ξανά πολύ κακοί.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 και έτσι έμεινε αρκετά πίσω από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Μόλις στο 12' ο Λακαζέτ σέρβιρε την ασίστ για τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ που με τυπικό πλασέ δεν είχε πρόβλημα να ανοίξει το σκορ, με το 0-1 να είναι η ιστορία του ματς για το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο μέρος ήταν μια διαφορετική ιστορία, καθώς η Πάλας ήταν πολύ καλύτερη και μπαίνοντας... γκαζωμένη κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο 54', όταν ο Αγιού έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Νταβίντ Λουίζ και ο Λένο δεν είχε περιθώριο να αποσοβήσει την παραβίαση της εστίας του.

Τα πράγματα όμως έγιναν ακόμα χειρότερα για τους φιλοξενούμενους όταν στο 67’ ο Ομπαμεγιάνκ είδε δίκαια την κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Μάιερ.

Άρσεναλ: Λένο, Μέιτλαντ-Νάιλς, Παπασταθόπουλος, Νταβίντ Λουίζ, Κολάσινατς, Τορέιρα (46' Γκεντιουζί), Τσάκα, Πέπε, Οζίλ (70' Μαρτινέλι), Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ (90'+2' Νέλσον).

Διαβάστε επίσης