Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σενάρια για άμεση αποχώρηση Ομπαμεγιάνγκ

Σενάρια για άμεση αποχώρηση Ομπαμεγιάνγκ
Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 - 11:42

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι το «βαρύ πυροβολικό» της Άρσεναλ και ένα όνομα το οποίο, με ενδεχόμενη μεταγραφή, μπορεί να αποφέρει τεράστια έσοδα στους Λονδρέζους. Ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει σε ορισμένες περιπτώσεις τις… σκέψεις του, σχετικά με το μέλλον του, στο Λονδίνο. Αρκετές φορές έχει δηλώσει την πίστη του και αφοσίωσή του στην Άρσεναλ, όμως αν ευσταθούν τα ρεπορτάζ από την Αγγλία και την Ισπανία, τότε… υπάρχει θέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο Ομπαμεγιάνγκ βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα και μάλιστα για ενδεχόμενη μετακίνησή του… άμεσα. Τον Ιανουάριο. Κάτι τέτοιο φυσικά θα άλλαζε πολλά στην Άρσεναλ, γεγονός που -φυσικά- ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό. Ο Θρύλος θα βρει μπροστά του τους Λονδρέζους, στους «32» του Europa League και η διαφορά «με ή χωρίς Ομπαμεγιάνγκ» είναι σημαντική.

Διαβάστε επίσης

Πάλι δεν κέρδισε η Άρσεναλ!

Πάλι δεν κέρδισε η Άρσεναλ!

Οι «κανονιέρηδες» έμειναν στο 2-2 στην έδρα της Τσέλσι και έτσι συνεχίζουν να παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ.

«Κλείνει» Μάρι η Άρσεναλ...

«Κλείνει» Μάρι η Άρσεναλ...

Κοντά στην απόκτηση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού της Φλαμένγκο είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού, στο Europa League...

Κοιτάζει Μπόατενγκ η Άρσεναλ...

Κοιτάζει Μπόατενγκ η Άρσεναλ...

Την μεταγραφική της ενίσχυση φέρεται να κοιτάζει η αντίπαλος του Ολυμπιακού, στο Europa League, με τον κεντρικό αμυντικό της Μπάγερν να είναι στο στόχο...