Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μίτσελ για τον Σανθ... (photo)

Ο Μίτσελ για τον Σανθ... (photo)
Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020 - 17:07

Συγκλονισμένη η οικογένεια της Ρεάλ Μαδρίτης, πληροφορήθηκε τα νέα για τον θάνατο του Λορένθο Σανθ, παλαιού προέδρου της «βασίλισσας», ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 76 ετών, νικημένος από τον κορονοϊό… Ο Σανθ, ο οποίος θεωρείται από πολλούς, ως ο αναμορφωτής της Ρεάλ, στη σύγχρονη εποχή της, έχασε τη μάχη για τη ζωή το Σάββατο το βράδυ και η οικογένεια των Μαδριλένων βυθίστηκε στο πένθος.

Ο Μίτσελ Γκονζάλεθ, πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και ένας από τους προπονητές που συνέδεσαν το όνομά τους με μεγάλες επιτυχίες του Θρύλου, αποτελεί κομμάτι της οικογένειας της Ρεάλ, αφού η καριέρα του χτίστηκε με τα χρώματά της. Δεν παρέλειψε, ο ίδιος ο Μίτσελ, μέσω Twitter να εκφράσει τα συλλυπητήριά του, στην οικογένειά του και ιδιαιτέρως στη χήρα του εκλιπόντος, Μαριλούθ, τονίζοντας: «Ο Σανθ φέρει ευθύνη για ένα σημαντικό κομμάτι από όλα αυτά που απολαμβάνουν σήμερα οι Μαδριδίστας».

Διαβάστε επίσης

Ελεύθερος από την Σιόν ο Κασάμι!

Ελεύθερος από την Σιόν ο Κασάμι!

Μετά από... απίστευτη απόφαση του ιδιόρρυθμου προέδρου της ελβετικής ομάδας, Κριστιάν Κονσταντίν, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έλυσε το σύμβόλαιό του...