Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ινφαντίνο: «Ποδόσφαιρο ξανά, εκτός κινδύνου»

Ινφαντίνο: «Ποδόσφαιρο ξανά, εκτός κινδύνου»
Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 - 11:00

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις του ποδοσφαίρου, για το «αύριο» του αθλήματος, παγκοσμίως. Άπαντες αναμένουν τι θα γίνει, σχετικά με την επόμενη ημέρα, την επανεκκίνηση της αγωνιστικής δράσης και το αν, πως και πότε θα ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος, για να αρχίσει και η επόμενη.

Σαφής ήταν, με δηλώσεις του, ο Τζιάνι Ινφαντίνο, πρόεδρος της FIFA. «Η υγεία έρχεται πρώτη. Μετά όλα τα άλλα. Δεν χρειάζεται πανικός, θα παίξουμε και πάλι ποδόσφαιρο όταν βεβαιωθούμε ότι μπορούμε να το κάνουμε χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την υγεία κάποιου.

Ευχαριστώ τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και όλους όσους διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να σώσουν άλλους. Είναι ήρωες.

Έχουμε δείξει ένα πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης με την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική. Τώρα, ας σκεφτούμε το χρονοδιάγραμμα των εθνικών διοργανώσεων, τις προσωρινές τροποποιήσεις και τις απαλλαγές για τους κανονισμούς σχετικά με την κατάσταση των παικτών και τις μεταγραφές

Πρέπει να προστατεύσουμε τα συμβόλαια και να προσαρμόσουμε την μεταγραφική περίοδο. Απαιτούνται όμως μέτρα. Αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή. Θα πρέπει όλοι να κάνουμε θυσίες», τόνισε στην Gazzetta Dello Sport.

Διαβάστε επίσης

Ελεύθερος από την Σιόν ο Κασάμι!

Ελεύθερος από την Σιόν ο Κασάμι!

Μετά από... απίστευτη απόφαση του ιδιόρρυθμου προέδρου της ελβετικής ομάδας, Κριστιάν Κονσταντίν, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έλυσε το σύμβόλαιό του...