Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Νούνο Εσπίριτο Σάντο: «Πάντα για το μηδέν πίσω»

Νούνο Εσπίριτο Σάντο: «Πάντα για το μηδέν πίσω»
Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020 - 11:59

Ακόμη ένα «μηδέν παθητικό» διατήρησε η Γουλβς, στην εφετινή περίοδο. Συνθήκη, την οποία, όπως επεσήμανε και ο ίδιος ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, κυνηγάει πάντοτε να πετυχαίνει, η ομάδα του. Η Γουλβς έφυγε με τη νίκη 1-0, από το Βίλα Παρκ, το Σάββατο, κρατώντας ξανά το μηδέν πίσω, γεγονός που ικανοποίησε τον Πορτογάλο τεχνικό. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League δείχνει να γίνεται ξανά συμπαγής και ο Θρύλος, ο οποίος θα χρειαστεί γκολ στη ρεβάνς, θα έχει δύσκολη δουλειά, να κάνει.

«Κανείς δεν θα συνηθίσει ποτέ ένα γήπεδο χωρίς φιλάθλους. Είμαστε χωρίς κάτι που είναι αναντικατάστατο, και αυτό είναι οι φίλαθλοί μας. Όλοι είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε το ποδόσφαιρο, αλλά ταυτόχρονα ελπίζουμε ότι θα γυρίσουν όλα σε ότι ξέραμε. Ας προσπαθήσουμε να κάνουμε καλά παιχνίδια, αλλά ας προσπαθήσουμε να φέρουμε τους οπαδούς μας πίσω στα γήπεδα. Ήταν ένας δύσκολος κύκλος και αυτό που έχουμε μπροστά μας θα είναι πολύ δύσκολο. Ήρθε η ώρα να προετοιμαστούμε, γιατί την νέα εβδομάδα έχουμε τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα, οπότε θα είναι δύσκολο», είπε ο Εσπίριτο Σάντο, σε ό,τι αφορά τη γενικότερη κατάσταση στο ποδόσφαιρο και τα προσεχή ματς της Γουλβς.

Σε ό,τι αφορά το διπλό επί της Άστον Βίλα, συμπλήρωσε: «Είχαμε καλή απόδοση, όσον αφορά την οργάνωση, ελέγχοντας το παιχνίδι. Δεν καταφέραμε να είμαστε ήρεμοι στην αρχή του παιχνιδιού, μας πήρε λίγο χρόνο. Όμως η ομάδα έμεινε οργανωμένη, κέρδισε πολλές δεύτερες μπάλες, κάτι που ήταν σημαντικό και όταν είχαμε καλύτερη κατοχή οι παίκτες μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, άρχισαν να ελέγχουν καλύτερα και να δημιουργούν ευκαιρίες. Όλα ξεκινούν από την αμυντική διαδικασία της ομάδας και ο στόχος μας είναι πάντα να μην παραβιάζεται η εστία μας».

Διαβάστε επίσης