Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ποντένσε… κένταγε, η Γουλβς κέρδισε

Ο Ποντένσε… κένταγε, η Γουλβς κέρδισε
Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 - 16:10

Με νίκη συνέχισε στην Πρέμιερ Λιγκ τις υποχρεώσεις της, η Γουλβς του Ντανιέλ Ποντένσε και μάλιστα με τον Πορτογάλο να δίνει… σόου και να κάνει φοβερά και τρομερά πράγματα! Οι «λύκοι» νίκησαν με 3-0 την Έβερτον, μέσα στο Μολινό και συνέχισαν, έτσι, με θετικό τρόπο, την προσπάθειά τους για να βγουν και του χρόνου στην Ευρώπη.

Ο Ποντένσε δεν έχει καταφέρει ακόμη να καθιερωθεί, στη νέα του ομάδα, προερχόμενος από τον Ολυμπιακό, όμως με εμφανίσεις όπως η σημερινή, είναι δεδομένο ότι πολύ σύντομα θα βρει μόνιμα τον δρόμο για την αρχική ενδεκάδα και θα καταφέρει περισσότερα πράγματα. Το ταλέντο δεν του λείπει, όπως και η όρεξη για δουλειά.

Είτε τροφοδοτώντας του συμπαίκτες του, όπως έκανε με τον Νέτο στο 17’, είτε σουτάροντας μόνος, όπως στην εξαιρετική του προσπάθεια, στο 26’, ο Ποντένσε… έκλεψε την παράσταση. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Ποντένσε ανατράπηκε από τον Ντιν μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Χιμένες εκτέλεσε και έκανε το 1-0!

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Γουλβς καθάρισε το ματς και με κεφαλιά του Ντεντόνκερ, μετά από φάουλ του Νέτο, έκανε το 2-0. Ο εκτελεστής του φάουλ έγινε αλλαγή, λόγω τραυματισμού, με τον Ζότα να μπαίνει στην θέση του. Ο Ποντένσε βγήκε στο 71’, έχοντας κάνει τρομερό ματς, όμως η Γουλβς δεν σταμάτησε εκεί. Στο 74’, ο Νέβες σέρβιρε με ωραία μπαλιά στον Ζότα και εκείνος έκανε το 3-0. Ο Τραορέ είχε και δοκάρι στο 86!

Συνολικά, η Γουλβς ήταν εξαιρετική και με τον Ποντένσε να κάνει… παπάδες, στο πρώτο μέρος ειδικά, κατάφερε να επιβάλει το παιχνίδι της και να περιορίσει τρομερά την Έβερτον. Δίκαιη η διαφορά στο σκορ και στο τελικό αποτέλεσμα…

Η αρχική ενδεκάδα της Γουλβς ήταν η εξής: Πατρίσιο, Μπολί, Κόουντι, Σάις, Ντόχερτι, Νέβες, Ντεντόκερ, Κάστρο, Νέτο, Ποντένσε, Χιμένες.

Διαβάστε επίσης