Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι… ξεγλιστράει ο Τραορέ!

Έτσι… ξεγλιστράει ο Τραορέ!
Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020 - 13:42

Η ταχύτητα και η δύναμη του Αντάμα Τραορέ, της Γουλβς, τον καθιστούν ιδιαίτερα δύσκολο να μαρκαριστεί. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Νούνο Εσπίριτο Σάντο έχει μεγάλο ταλέντο, αλλά και τρομερά φυσικά προσόντα, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοί του να καταφεύγουν σε λίγο πιο… ακραίες μεθόδους, για να τον σταματήσουν. Ένας εξ αυτών είναι το να τον ρίχνουν κάτω, τραβώντας τον από τα χέρια, καθώς εκείνος του ξεφεύγει.

Πως αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της Γουλβς αυτό το θέμα, αλλά και ενδεχόμενους πιο σοβαρούς τραυματισμούς, για τον Τραορέ; Βάζοντας… λάδι στα χέρια του!

«Ήταν κάτι που έπρεπε να κάνουμε για να προστατεύσουμε τον Ανταμά. Οι αντίπαλοι αμυντικοί ανησυχούν τόσο πολύ μήπως τους ξεφύγει με αποτέλεσμα να τον τραβούν συνέχεια από τα χέρια για να τον ρίχνουν κάτω.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βγάλει αρκετούς τραυματισμούς στον ώμο στο τελευταίο διάστημα. Βάζοντας όμως λάδι στα χέρια του, είναι δυσκολότερο για τους αμυντικούς να τον γραπώνουν και βοηθάει στο να αποφεύγουμε πιο σοβαρούς τραυματισμούς», τόνισε άνθρωπος της Γουλβς στην εφημερίδα Sun!

Διαβάστε επίσης