Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ήττα για Γουλβς πριν τον Ολυμπιακό, έχασε την 6η θέση

Ήττα για Γουλβς πριν τον Ολυμπιακό, έχασε την 6η θέση
Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020 - 20:05

Την ήττα με 2-0 από την Τσέλσι, στο Stamford Bridge, για την τελευταία αγωνιστική της Premier League, γνώρισε η Γουλβς, η οποία έχασε την 6η θέση που οδηγεί στο Europa League της επόμενης σεζόν. Ωστόσο, έχει ελπίδα να αγωνιστεί στην Ευρώπη, κάτι που θα συμβεί αν η Τσέλσι πάρει το Κύπελλο Αγγλίας με αντίπαλο την Άρσεναλ, την 1η Αυγούστου.

Στο αγωνιστικό σκέλος, να σημειωθεί ότι οι «μπλε» σκόραραν αμφότερα τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και, μάλιστα, στις καθυστερήσεις!

Συγκεκριμένα, στο 45+1’, ο Μέισον Μάουντ άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 45+4’, ο Ολιβιέ Ζιρού διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Οι «λύκοι», οι οποίοι πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση, είχαν κάποιες ευκαιρίες για να μειώσουν στο σκορ, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, μένοντας στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 59 βαθμούς και απολογισμό 15 νίκες, 14 ισοπαλίες και 9 ήττες.

Πλέον, η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο στρέφει την προσοχή της αποκλειστικά στο παιχνίδι (6/8) με τον Ολυμπιακό, στο «Μολινό», για τη ρεβάνς της φάσης των «16» του Europa League.

ΤΣΕΛΣΙ (Φρανκ Λάμπαρντ): Καμπαγιέρο, Ρούντιγκερ, Ζουμά, Αθπιλικουέτα, Αλόνσο, Κόβατσιτς (85' Λόφτους Τσικ), Ζορζίνιο (88' Μπάρκλεϊ), Τζέιμς, Πούλισιτς (78' Χάντσον - Οντόι), Ζιρού (78' Έιμπραχαμ), Μάουντ (85' Πέδρο).

ΓΟΥΛΒΣ (Νούνο Εσπιρίτο Σάντο): Πατρίσιο, Μπολί, Κοάντι, Σάις, Ντόχερτι (59' Ποντένσε), Ντεντόνκερ, Νέβες (59' Μουτίνιο), Χόνι (59' Βινάγκρ), Νέτο (46' Τραορέ), Χιμένες, Ζότα (84' Ζορντάο).

Διαβάστε επίσης