Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υποβιβασμός για τη Λέτσε του Ταχτσίδη

Υποβιβασμός για τη Λέτσε του Ταχτσίδη
Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020 - 00:24

Το δρόμο για τη Serie B’ πήρε η Λέτσε του Παναγιώτη Ταχτσίδη, μιας και υποβιβάστηκε στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Serie A’.

Τερμάτισε στη 18η θέση με 35 βαθμούς και έτσι έγινε η 3η ομάδα που υποβιβάζεται, μετά τη Μπρέσια (25) και την Σπαλ (20).

Στην 38η και τελευταία αγωνιστική ήθελε νίκη επί της Πάρμα εντός έδρας και την ίδια ώρα να μη νικούσε η Τζένοα τη Βερόνα. Εν τέλει, η Λέτσε ηττήθηκε 3-4 από την Πάρμα, η Τζένονα νίκησε 3-0 τη Βερόνα και έτσι η ομάδα του Ταχτσίδη αποχαιρέτησε την κατηγορία. Το ίδιο θα συνέβαινε ακόμα και να είχε επικρατήσει της Πάρμα, με βάση το άλλο αποτέλεσμα.

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, πρώην μέσος του Ολυμπιακού, έπαιξε βασικός και αντικαταστάθηκε στο 61’. Στη θέση του μπήκε ο Μάιερ.

Για την ιστορία, η Πάρμα προηγήθηκε με 0-2 με αυτογκόλ του Λουτσιόνι στο 11’ και με τον Καπράρι στο 24’. Η Λέτσε αντέδρασε, μείωσε 1-2 με τον Μπαράκ, ισοφάρισε στο 45’ με τον Μετσιαρέλο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο τα έκανε όλα ανάποδα. Η Πάρμα προηγήθηκε ξανά με δύο γκολ διαφορά, με τον Κορνίλιους στο 52’ και με τον Ινγκλέζε στο 66’, με τον Λαπαντούλα στο 68’ να διαμορφώνει το τελικό 3-4.

Διαβάστε επίσης