Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είπε «αντίο» ο Ματ

Είπε «αντίο» ο Ματ
Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020 - 20:49

Την αποχώρησή του από την Ομόνοια ανακοίνωσε ο Ματ Ντάρμπισαϊρ, ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας του. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο instagram, ο Άγγλος επιθετικός, και πρώην του Ολυμπιακού, έκανε γνωστή την απόφασή του, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο κυπριακός σύλλογος για αυτόν ήταν οικογένεια.

Να θυμίσουμε ότι ο 34χρονος φορ αφίχθη στη Μεγαλόνησο το καλοκαίρι του 2016. Την περασμένη Τετάρτη, μάλιστα, ο πάλαι ποτέ παίκτης του Ολυμπιακού επέστρεψε στα... παλιά του λημέρια , στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα όπου πραγματοποιήθηκε στο Ρέντη, παίζοντας απέναντι στον Ολυμπιακό σε φιλικό παιχνίδι με την Ομόνοια. Ο Άγγλος επιθετικός λίγες ημέρες μετά, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την ομάδα της Κύπρου.

Δείτε αναλυτικά όσα έγραψε: «Από που να ξεκινήσω. Ήταν μια έντονη συναισθηματικά φορτισμένη βδομάδα για μένα αυτή που πέρασε. Η Ομόνοια δεν είναι απλά μια ομάδα για μένα, είναι οικογένεια. Πέρασα τέσσερα απίστευτα χρόνια μαζί σας, εμπειρίες που θα μου μείνουν αξέχαστες. Το να κατακτήσει αυτή η ομάδα το πρωτάθλημα ήταν κάτι που δεν μπορούσα να μην κάνω. Ο στόχος μου ήταν να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στον θρόνο της. Εύχομαι τα καλύτερα στην Ομόνοια και πάντοτε θα παρακολουθώ την πορεία της από μακριά. Ευχαριστώ και αντίο για την ώρα».

Διαβάστε επίσης