Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ντάνιελ μάς είπε πώς παίζουν... »

 «Ο Ντάνιελ μάς είπε πώς παίζουν... »
Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020 - 00:21

Για τις συμβουλές και τις… αποκαλύψεις που έκανε σχετικά με το τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού ο Ποντένσε, μίλησε ο Λεάντερ Ντεντόνκερ.

Πιο συγκεκριμένα ο άσος της Γούλβς, σε δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ομάδας του αναφέρθηκε στον πρώην παίκτη των «ερυθρόλευκων» λέγοντας τα εξής: «Ξέρει την ομάδα πολύ καλά. Ο Ντάνιελ μας μίλησε για τον Ολυμπιακό, για το τρόπο που παίζουν, για την στρατηγική που έχουν ως ομάδα. Είναι πάντα καλό να έχεις τέτοιες πληροφορίες».

Σε ότι αφορά την ετοιμότητα της αγγλικής ομάδας για το αυριανό παιχνίδι τόνισε: «Είμαστε αρκετά αισιόδοξοι και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το γεγονός ότι αγωνιζόμαστε στο Europa League είναι από μόνο του αρκετό ως κίνητρο. Είμαστε έτοιμοι».

Τέλος ερωτηθείς για τη σημασία του εκτός έδρας γκολ υπογράμμισε: «Κάνει τεράστια διαφορά το εκτός έδρας γκολ.Ένα τέρμα εκτός έδρας μετράει πάντα διπλό,όπως λέμε. Είναι πολύ σημαντικό και τώρα πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά. Αυτό δεν θα είναι εύκολο γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα».

Διαβάστε επίσης