Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πλήγωσε» τη Γουλβς στο τέλος η Σεβίλλη, πάρτι η Σαχτάρ!

«Πλήγωσε» τη Γουλβς στο τέλος η Σεβίλλη, πάρτι η Σαχτάρ!
Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 - 23:55

Τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League πήρε η Σεβίλλη, η οποία νίκησε 1-0 τη Γουλβς. Το παιχνίδι δεν ήταν καλό, αλλά οι Ισπανοί βρήκαν τον τρόπο να αποκλείσουν τους Άγγλους. Και το έκαναν στο φινάλε.

Ο Μπανέγκα έκανε ωραία, γλυκιά, σέντρα και ο Οκάμπος με ωραία κεφαλιά «έγραψε» το 1-0 στο 88’. Η Γουλβς δεν ήταν καλή και είχε παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο ακόμα κι έτσι θα μπορούσε να είχε προηγηθεί. Ο Τραορέ κέρδισε πέναλτι στο 11’, ο Χιμένες ανέλαβε την εκτέλεσή του, όπως και με τον Ολυμπιακό, μόνο που αυτήν τη φορά αστόχησε. Για την ακρίβεια, απέκρουσε ο Μπουνού. Στα ημιτελικά, σε μονό παιχνίδι και πάλι, η Σεβίλλη θα βρει απέναντί της τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο άλλο παιχνίδι, η Σαχτάρ Ντόνετσκ έκανε επίδειξη δύναμης, διαλύοντας με 4-1 τη Βασιλεία. Ο Μοράες στο 2’ και ο Τάισον στο 22’ «υπέγραψαν» το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου και στο δεύτερο μπήκαν άλλα τρία. Ο Άλαν με πέναλτι στο 75’ και ο Ντοντό στο 88’ σημείωσαν τα άλλα δύο για τους Ουκρανούς. Η Βασιλεία μείωσε στο 92’ με τον Φαν Βολφσβίνκελ. Η Σαχτάρ θα βρει στον άλλο ημιτελικό απέναντί της την Ίντερ.

Διαβάστε επίσης