Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη πρόκριση για τη Λειψία κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης!

Μεγάλη πρόκριση για τη Λειψία κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 - 23:59

Παρότι ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ η Λειψία κατάφερε να νικήσει με 2-1 και να αποκλείσει την Ατλέτικο Μαδρίτης, περνώντας στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σοκ για τους Ισπανούς που δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν στην διοργάνωση παρότι θεωρητικά ήταν το μεγάλο φαβορί και είχαν ήδη αποκλείσει την Λίβερπουλ στην προηγούμενη φάση.

H ομάδα του Νάγκελσμαν ήταν πιο απειλητική στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Έτσι δικαίως προηγήθηκε στο 51’ με κεφαλιά του Όλμο.

Από την άλλη, οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε, κατάφεραν να απαντήσουν με πέναλτι του Ζοάο Φέλιξ στο 71’. Αυτή τη φορά ο Μαρτσίνιακ έδωσε την παράβαση σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο όπου αρνήθηκε πέναλτι στους Ισπανούς σε φάση όπου υπάρχει επαφή μεταξύ Γκουλάσι και Σαούλ.

Η Λειψία παρά την ισοφάριση δεν πτοήθηκε και στο 88’ «χτύπησε» για δεύτερη φορά με τον Άνταμς. Πολύ όμορφη επιθετική ενέργεια από όλη την ομάδα με τον σκόρερ να στέκεται τυχερός, αφού το σουτ που επιχείρησε κόντραρε σε αντίπαλο αμυντικό.

Έτσι η «σταχτοπούτα» της διοργάνωσης συνεχίζει να γράφει το δικό της παραμύθι αυτή τη φορά στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» και πηγαίνει δικαίως στα ημιτελικά.

Διαβάστε επίσης