Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να μας… εκπλήξει θέλει ο Βίλας Μπόας

Να μας… εκπλήξει θέλει ο Βίλας Μπόας
Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020 - 11:59

Σε ρυθμό Ολυμπιακού κινείται, πλέον, η Μαρσέιγ, όπως και ο Θρύλος κινείται στον ρυθμό των Γάλλων. Όλη η προσοχή του Βίλας Μπόας στρέφεται, πλέον, στην επικείμενη αναμέτρηση του γηπέδου Καραϊσκάκη, όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί, για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, τους Γάλλους.

Μάλιστα, ο προπονητής των Μασσαλών, θέλει να… εκπλήξει τον Ολυμπιακό. Το σκάουτινγκ, φυσικά, συνεχίζεται και γίνεται… εκατέρωθεν. Αλλά ο συμπατριώτης του Πέδρο Μαρτίνς τόνισε, με δηλώσεις του, πως θέλει να φυλάξει… εκπλήξεις, για τον ομόλογό του, στον πάγκο των Πειραιωτών.

«Είχαμε μερικούς μικρούς τραυματισμούς. Οι Ντουγιέ (Τσαλέτα-Τσαρ) και Ντάριο (Μπενεντέτο) έχουν διάστρεμμα στον αστράγαλο», είπε αρχικά ο Βίλας Μπόας, για την κατάσταση των παικτών του, ενώ στη συνέχεια για τον Ολυμπιακό πρόσθεσε: «Τώρα θέλω να μελετήσω λίγο περισσότερο τον Ολυμπιακό πριν αποφασίσω τι να κάνω για να τους εκπλήξω. Αυτό το σύστημα μπορεί να επιτρέψει στο Παγιέ να παίξει ως δεκάρι ή στην επίθεση, θα δούμε»!

Η Μαρσέιγ, θυμίζουμε, νίκησε με 3-1 την Μπορντό και σταμάτησε ένα αρνητικό σερί, 4 κακών αποτελεσμάτων.

Διαβάστε επίσης