Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νοκ-άουτ ο Μεντί, για Θρύλο…

Νοκ-άουτ ο Μεντί, για Θρύλο…
Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020 - 12:22

Έναν… προβληματισμό λιγότερο θα έχει ο Πέδρο Μαρτίνς, όταν θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γουαρδιόλα. Ο Ισπανός τεχνικός έχασε, με τραυματισμό τον Μπέντζαμιν Μεντί. Ο ποδοσφαιριστής του χτύπησε και δεν θα είναι έτοιμος, μέσα στον προσεχή μήνα. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει το ματς του Θρύλου, με τη Σίτι, κάτι που ενδιαφέρει άμεσα τους Πειραιώτες.

Μετά τη νίκη επί της Άρσεναλ, χθες, με 1-0, ο Πεπ αποκάλυψε το διάστημα, το οποίο ο Γάλλος ποδοσφαιριστής θα χρειαστεί, για να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Αυτό ανέρχεται στον ένα μήνα και έτσι ο Μαρτίνς δεν θα χρειαστεί να ανησυχεί και για τον Μεντί. Όχι ότι η Σίτι δεν έχει ρόστερ… δυναμίτη και χωρίς τον Μεντί, αλλά ο Πεπ, μια φορά, δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον Γάλλο.

Αντιθέτως, ο Εμερίκ Λαπόρτ αναμένεται να επιστρέψει, σε μια περίπου εβδομάδα, ξανά σε κανονικό ρυθμό και να μπει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του Γουαρδιόλα, η οποία, όμως, έχει και άλλο πρόβλημα. Εκτός δράσης για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα είναι και ο Γκαμπριέλ Ζεσούς.

Διαβάστε επίσης