Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ντερμπάρα και το… άλλο

Η ντερμπάρα και το… άλλο
Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2020 - 10:55

Δύο από τους τρεις αντιπάλους του Θρύλου, στον τρίτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, δίνουν σήμερα τις δικές τους «μάχες» στο πρωτάθλημα. Η Μάντσεστερ Σίτι και η Πόρτο, αφού η Μαρσέιγ δεν έχει υποχρέωση σήμερα. Έπαιξε την Παρασκευή, με τη Στρασμπούρ, εκτός έδρας και νίκησε.

Στις 18:30 η Μάντσεστερ Σίτι, από τη 12η θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά τελείως πλασματικά, με 2 ματς λιγότερα και το ένα το σημερινό, υποδέχεται στο Etihad τη Λίβερπουλ, η οποία με ένα ματς λιγότερο, βρίσκεται 2η στη βαθμολογία του αγγλικού πρωταθλήματος. Μιλάμε, φυσικά, για ένα μεγάλο ντέρμπι, ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες της Πρέμιερσιπ, με τη Σίτι να είναι, βάσει των αγώνων που έχει παίξει, ακόμη και εν δυνάμει… πρώτη, αν της πάνε τα αποτελέσματα, όπως θέλει.

Λίγο αργότερα, στις 19:30, η Πόρτο από την 5η θέση της βαθμολογίας και πίσω από Σπόρτινγκ (έχει ξεφύγει λιγάκι με 19π., έναντι 10 της Πόρτο), Μπενφίκα, Μπράγκα, Ρίο Άβε, υποδέχεται στο Ντραγκάο την Πορτιμονένσε, η οποία βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και συγκεκριμένα τη 17η θέση. Θα σας ενημερώσουμε, φυσικά, για τις εξελίξεις και των δύο αγώνων!

Διαβάστε επίσης