Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ και θέαμα!

Γκολ και θέαμα!
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 - 23:59

Με την Σεβίλλη και την Τσέλσι να παίρνουν τρίποντα στις καθυστερήσεις του αγώνα, ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις στον 5ο όμιλου του Champions League. Οι δύο ομάδες με αυτές τις νίκες κλείδωσαν την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του θεσμού και το μόνο που μένει να μάθουμε είναι ποια θα τερματίσει πρώτη και ποια δεύτερη καθώς είναι ισόβαθμες.

Κρασνοντάρ-Σεβίλλη 1-2
(Βαντερσον 56’, Ράκιτιτς 4’, Μουνίρ 95’)

Ρεν-Τσέλσι 1-2
(Γκιράσι 85’, Οντόι 22’, Ζιρού 91’)

Με νίκες συνέχισαν οι Ντόρτμουντ και Λάτσιο τις υποχρεώσεις τους στο Champions League και ουσιαστικά έκαναν ένα τεράστιο βήμα για την πρόκριση στη φάση των 16 του θεσμού, αφού πλέον απέκτησαν διαφορά ασφαλείας από την Τρίτη Μπριζ.

Λάτσιο-Ζενίτ 3-1
(Ιμόμπιλε 3’, 55’ (πεν.), Παρόλο 22’, Ντζιούμπα 25’)

Ντόρτμουντ-Μπριζ 3-0
(Χάαλαντ 18’, 60’, Σάντσο 45’)

Το αναμενόμενο έκαναν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί οι οποίες κέρδισαν την Μπασακσεχίρ και την Λειψία αντίστοιχα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» καθάρισαν από νωρίς το παιχνίδι, σε αντίθεση με τους Παριζιάνους οι οποίοι κέρδισαν δύσκολα την μαχητική Λειψία.

Μάντσεστερ Γιουν.-Μπασακσεχίρ 4-1
(Φερνάντεζ 7’, 15’, Ράσφορντ 35’ (πεν.), Τζέιμς 92’)

Παρί Σεν Ζερμέν-Λειψία 1-0
(Νειμάρ 11’ (πεν.)

Η Μπαρτσελόνα πέρασε σαν σε προπονήση από το Κίεβο κ καθώς δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα σε σχέση με την Γιουβέντους η οποία τα βρήκε σκούρα απέναντι στην πρωτάρα Φερεντσβάρος και κέρδισε στις καθυστερήσεις. Τα δύο φαβορί του ομίλου κατάφεραν και κλείδωσαν εύκολα την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ ακόμα και η πρώτη θέση φαίνεται να έχει κριθεί αφού η Γιουβέντους χρειάζεται νίκη με τρία γκολ στην Βαρκελώνη για να περάσει πρώτη.

Ντιναμό Κιέβου-Μπαρτσελόνα 0-4
(Ντεστ 52', Μπρέιθγουέιτ 57’, 70’ (πεν.), Γκριεζμάν 92’)

Γιουβέντους-Φερεντσβάρος 2-1
(Ρονάλντο 35’, Μοράτα 92’, Ουνούζι 19’)

*Η φωτογραφία είναι από τον επίσημο λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν στο Twitter.

Διαβάστε επίσης