Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με ανατροπή η Πόρτο πριν έρθει στον Πειραιά

Με ανατροπή η Πόρτο πριν έρθει στον Πειραιά
Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020 - 00:33

Η Πόρτο υποδέχθηκε την Τοντέλα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής και πήρε μία σπουδαία νίκη με 4-3 και μάλιστα με ανατροπή. Οι «δράκοι» αν και βρέθηκαν να χάνουν με 1-2 κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και με πρωτεργάτες τους Μαρεγκά και Οτάβιο έφεραν τούμπα το ματς.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 74’ όμως αυτό δεν ήταν αρκετό όπως αποδείχθηκε.

Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν ο Σανούσι στο 4’, ισοφάρισε ο Γκονζάλεζ στο 20’, ο Μπαρμπόσα στο 33’ έδωσε το προβάδισμα στην Τοντέλα, ο Μαρεγκά με δύο γκολ (36’,48’) γύρισε το παιχνίδι. Στη συνέχεια το 4-1 διαμόρφωσε ο Ταρεμί στο 56’ για να μειώσει στο τέλος και πάλι ο Γκονζάλεζ στο 74’. Η Πόρτο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας 4 βαθμούς πίσω από την Σπόρτινγκ.

Οι συνθέσεις:

Πόρτο: Μαρτσεσίν, Μπεμπά, Σαρ, Σανούσι, Μαναφά, Ουρίμπε, Οτάβιο (83’ Κορόνα), Λουίζ Ντίαζ (66’ Νακατζίμα), Σέρτζιο Ολιβέιρα (66’ Βιειρά), Ταρεμί (66’ Εβανίλσον), Μαρεγκα (83’ Γρούιτς).

Τοντέλα: Μπαγέ, Ταβάρες, Μαρτίνεζ, Μεντιούμπ, Φερέιρα (85’ Χάεφ), Γκραού, Πέδρο (72’ Μέντες), Μπόργες, Αλμέιδα (72’ Μπεμπέτο), Μπαρμπόσα (85’ Ανέ), Γκονζάλεζ.

*Η φωτογραφία είναι από τον επίσημο λογαριασμό της Πόρτο στο Twitter.

Διαβάστε επίσης