Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζόρια στο ημίχρονο, 5άρα τελικό!

Ζόρια στο ημίχρονο, 5άρα τελικό!
Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 - 21:49

Τη νίκη με 5-3 επί της Σπάρτα Ρότερνταμ πήρε η Αϊντχόφεν για τη 17η αγωνιστική της Eredvisie, αν και στο πρώτο ημίχρονο τα είχε βρει σκούρα. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League πήρε άλλη μία νίκη και έμεινε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Ο Σμιτς με υπέροχο γκολ στο 4’ άνοιξε το σκορ για την Σπάρτα Ρότερνταμ, με την Αϊντχόφεν να ισοφαρίζει στο 24’ με τον Μάουρο Τζούνιορ. Έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο η Αϊντχόφεν έκανε τη διαφορά. Πρώτα έβαλε δύο γρήγορα γκολ, παίρνοντας στο 49’ προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Μάλεν στο 47’ και τον Μαντουέκε δύο λεπτά αργότερα.

Το παιχνίδι τελείωσε επί της ουσίας στο 71’ με τον Μαξ να κάνει το 4-1. Οι γηπεδούχοι, πάντως, μείωσαν με τον Γκράβενμπερτς στο 75’ σε 4-2 και σε 4-3 με πέναλτι του Καρκούς στο 87’. Το τελικό 5-3 υπέρ της Αϊντχόφεν σημείωσε ο Μάλεν με γκολ στο 93’.

Η ενδεκάδα της Αϊντχόφεν: Εμβογκό, Μαξ, Μπάουμγκαρτλ, Μποσκάλι, Τεζέ, Μάουρο Τζούνιορ (64’ Ντάμφρις), Σανγκαρέ, Ροζάριο, Ιχατάρεν (81’ Τόμας), Γκάκπο (43’ Μάλεν), Μαντουέκε (81’ Ζάχαβι).

*Η φωτογραφία είναι από τον επίσημο λογαριασμό της Αϊντχόφεν στο Twitter.

Διαβάστε επίσης