Ντουντούκα
Η σειρά της Λουντογκόρετς...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τερίμ: «Ο Ομάρ έκλαψε…»

Τερίμ: «Ο Ομάρ έκλαψε…»
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 - 11:59

Συγκίνηση. Ο Ομάρ είναι καλύτερα, η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται και ο διεθνής Νορβηγός δεξιός μπακ, πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού έχει κάθε λόγο να αισθάνεται τυχερός, που απέφυγε τα χειρότερα και μπορεί να είναι σε στάδιο ανάρρωσης. Δίνει και θα συνεχίσει να δίνει μάχη, αλλά δεν είναι μόνος. Εισέπραξε και εισπράττει αγάπη, τόσο από την Τουρκία, όσο και από την Ελλάδα και αυτό τον έχει βοηθήσει και τον βοηθά να ανταπεξέλθει.

«Όταν τον είδαμε όλοι χειροκροτήσαμε αυθόρμητα. Εκείνος ήθελε να μας πει δυο λόγια, αλλά άρχισε να κλαίει και δεν μπορούσε να μιλήσει από τη συγκίνηση», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του, Φατίχ Τερίμ, συνεχίζοντας:

«Όλοι τον αγκαλιάσαμε. Καθίσαμε και μιλήσαμε μετά, είναι καλά και αναρρώνει. Ελπίζουμε να επιστρέψει το συντομότερο μαζί μας και να είναι όπως και πριν. Ο ίδιος και η οικογένειά του ένιωσαν πως είμαστε δίπλα τους. Από την πρώτη στιγμή δεν έμειναν μόνοι τους ούτε λεπτό στο νοσοκομείο.

Κανένας μας δεν έκανε αλλαγή χρόνου με την οικογένειά του για να είμαστε μαζί του. Ένιωσε πως είναι να ανήκεις στην οικογένεια της Γαλατάσαραϊ. Είναι ένα νέο και φιλόδοξο παιδί, ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και τον περιμένουμε και πάλι μαζί μας».

Διαβάστε επίσης