Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το τελευταίο βίντεο του καταβεβλημένου Μαραντόνα

Το τελευταίο βίντεο του καταβεβλημένου Μαραντόνα
Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2021 - 22:27

Ένα ακόμη βίντεο, πιθανόν το τελευταίο με τον Μαραντόνα εν ζωή, ήλθε στο φως της δημοσιότητας.

Ο Αργεντινός φαίνεται ότι ευχαριστεί τον γιατρό του, Λεοπόλδο Λούκε, που λίγες ώρες αργότερα μιλούσε απαξιωτικά για εκείνον, όταν μάθαινε το θάνατό του.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Κρόνικα στην Αργεντινή, έφερε στη δημοσιότητα βίντεο με το Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο πίμπο ν’ τόρο φανερά καταβεβλημένος και με επίδεσμο για κτύπημα στο κεφάλι, τρώει μια σούπα και στέλνει μήνυμα στον γιατρό του Λεοπόλδο Λούκε.

«Όλα είναι καλά. Ξέρεις πως δεν μου αρέσουν οι εναγκαλισμοί αλλά όταν είμαι με καλούς ανθρώπους, βγαίνω από το… δέρμα μου. Ένα φιλί Λούκε. Λεοπόλδο Χακίντο Λούκε» ακούγεται να λέει στο βίντεο.

Ο σταθμός υποστηρίζει ότι είναι το τελευταίο βίντεο, πριν το θάνατο του Μαραντόνα, στο οποίο είναι μαζί με τη σύντροφό του Βερόνικα Οχέδα.

Προκαλεί δε αλγεινή εντύπωση, ότι ενώ εκείνος εμφανίζεται τόσο οικείος με τον γιατρό του, εκείνος όταν ενημερώθηκε για το θάνατο του ήταν σοκαριστικά κυνικός.

«Ναι ρε μαλ…, φαίνεται πως ήταν καρδιακή ανακοπή και έχει πεθάνει. Θα χε…. πεθαίνοντας ο χοντρός. Δεν έχω ιδέα τι συνέβη. Πάω προς τα εκεί, μαλ…!» ακούγεται να λέει ο γιατρός.

Την ίδια ώρα, ο ανιψιός του Χόνι Εσπίπιο, υποστήριξε σε άλλη τηλεοπτική εκπομπή, ότι ο Μαραντόνα του είχε αποκαλύψει, ότι δεν ήθελε να συνεχίσει να ζει κατά αυτόν τον τρόπο και προτιμούσε να πεθάνει.

Πηγή: megatv.com

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης