Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Γιουβέντους θέλει, ξανά, Μανωλά!

Η Γιουβέντους θέλει, ξανά, Μανωλά!
Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 - 16:27

Μεγάλη καριέρα στην Ιταλία έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει, ο Κώστας Μανωλάς. Ένας από ‘μας, ο Κωστάρας, κάνει όλη την οικογένεια του Θρύλου υπερήφανη, με τα κατορθώματά του. Και τώρα ετοιμάζεται να κάνει άλλο ένα βήμα, προς τα επάνω, όπως φαίνεται. Επανέρχεται, το όνομά του, στο προσκήνιο, για τη… Γιουβέντους! Ιταλικά ΜΜΕ το φέρνουν ξανά στην επιφάνεια και ο ίδιος δείχνει, έτοιμος, για να κάνει τη μετακίνηση αυτή.

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, ο οποίος εδώ είχε εκτοξεύσει την καριέρα του και πήρε μεταγραφή, στο εξωτερικό, είχε απασχολήσει και παλαιότερα τους πρωταθλητές Ιταλίας, όταν αγωνιζόταν στη Ρόμα. Ωστόσο, το πράγμα, τότε, δεν είχε προχωρήσει λόγω των οικονομικών απαιτήσεων των «τζιαλορόσι». Αποτέλεσμα αυτού ήταν να παραμείνει στη Ρόμα.

Τώρα, το θέμα επανέρχεται στην επικαιρότητα, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι ο Ντε Λαουρέντις δεν θα έλεγε όχι, σε μία πρόταση της τάξης των 25 εκ. ευρώ, για να παραχωρήσει τον Μανωλά… Η Γιουβέντους θέλει, διακαώς, να ενισχύσει τη γραμμή άμυνας της και το όνομα του Κώστα Μανωλά φαντάζει ως το… ιδανικό, για τους «μπιανκονέρι».

Διαβάστε επίσης