Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα δάκρυα του Ζλάταν στη συνέντευξη Τύπου (video)

Τα δάκρυα του Ζλάταν στη συνέντευξη Τύπου (video)
Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 - 21:00

Για την επιστροφή του στην Εθνική Σουηδίας μίλησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος τόνισε πως θέλει να προσφέρει την εμπειρία του στην ομάδα. Παράλληλα ξέσπασε σε λυγμούς, αφού η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά φορτισμένη για τον ίδιο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πως πήρε την απόφαση να επιστρέψει:

«Με τον ομοσπονδιακό τεχνικό βρεθήκαμε για πρώτη φορά από κοντά, μόνοι μας σε ένα δωμάτιο και μιλήσαμε για τα πάντα. Ήταν μία εποικοδομητική συζήτηση όπου ανταλλάξαμε απόψεις και στο τέλος επιλέξαμε αυτό που ήταν καλύτερο για την Σουηδία. Ξέρουμε αμφότεροι τι είναι καλύτερο για την εθνική ομάδα και έτσι κάθομαι σήμερα εδώ μπροστά από εσάς».

Για το πώς σκοπεύει να βοηθήσει:

«Εάν είμαι εδώ δεν είναι επειδή ονομάζομαι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αλλά επειδή έχω αποδείξει πως αξίζω να είμαι. Δεν μετρούν αυτά που έκανα στο παρελθόν. Αισθάνομαι πως είμαι σε φόρμα, θέλω να εμπλακώ και αισθάνομαι ότι μπορώ να προσφέρω ακόμα για το καλό της εθνικής ομάδας. Εγώ εδώ είμαι μόνο ένα κομμάτι του παζλ. Εάν με ρωτάτε, είμαι ο καλύτερος στον κόσμο, αλλά αυτό δεν βοηθάει εδώ.

Θέλω μόνο να προσφέρω την εμπειρία μου για το καλό της ομάδας και έδωσα την υπόσχεση στον ομοσπονδιακό τεχνικό πως θα είμαι καθοριστικός αλλά τώρα πρέπει να το αποδείξω στο γήπεδο. Αρχηγός; Στο μυαλό μου είναι ο Αντρέας Γκράνκβιστ, αλλά είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός που θα αποφασίσει».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης