Ντουντούκα
Θρύλε της Ευρώπης, Ολυμπιακέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Συγγνώμη της Λίβερπουλ στον κόσμο της ομάδας!

Συγγνώμη της Λίβερπουλ στον κόσμο της ομάδας!
Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 - 12:27

Απολογήθηκε η Λίβερπουλ, διά στόματος Τζον Χένρι, στον κόσμο της ομάδας, για την εμπλοκή των reds στο εγχείρημα της European Super League. Οι Εγγλέζοι οπαδοί, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, αλλά και ειδικά εκείνων της Λίβερπουλ, είχαν εναντιωθεί με τρομερή ένταση, στην εμπλοκή των ομάδων τους στην κλειστή λίγκα, που σχεδίαζαν οι 12. Ο Αμερικανός επιχειρηματίας απολογήθηκε με το παρακάτω μήνυμα:

«Θέλω να απολογηθώ σε όλους τους οπαδούς της Λίβερπουλ για την αναστάστωση που προκάλεσα τις τελευταίες 48 ώρες. Είναι αυτονόητο, αλλά πρέπει να ειπωθεί ότι αυτό το σχέδιο δεν επρόκειτο ποτέ να σταθεί χωρίς την υποστήριξη του κόσμου.

Κανείς δεν σκέφτηκε κάτι διαφορετικό στην Αγγλία. Σ’αυτές τις 48 ώρες ήσασταν πολύ σαφείς ότι δεν θα σταθεί. Σας ακούσαμε, σας άκουσα.

Και θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Γιούργκεν, τους παίκτες και όλους όσοι δουλεύουν σκληρά στην ομάδα για να είναι περήφανοι οι οπαδοί μας.

Δεν έχουν απολύτως καμία ευθύνη για αυτήν την αναστάτωση. Αυτοί αναστατώθηκαν και αδίκως. Αυτό είναι το πιο οδυνηρό. Αγαπάνε την ομάδα που υποστηρίζετε και δουλεύουν για να είστε περήφανοι κάθε μέρα.

Ξέρω ότι όλη η ομάδα ανθρώπων της Λίβερπουλ έχουν το απαραίτητο πάθος και τις ηγετικές ικανότητες ώστε να χτίσουν ξανά την εμπιστοσύνη που χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε.

Πριν από πάνω από μια δεκαετία, αναλάβαμε τις προκλήσεις του ποδοσφαίρου και ονειρευτήκαμε ό,τι και εσείς. Δουλέψαμε σκληρά για να βελτιώσουμε την ομάδα σας και η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει.

Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι, ακόμα κι όταν κάνουμε λάθη, προσπαθούμε για το καλύτερο συμφέρον της ομάδας σας.

Σ’αυτήν την προσπάθεια, σας απογοήτευσα. Ξανά, ζητώ συγγνώμη και εγώ μόνο είμαι ο μοναδικός υπεύθυνος για την αχρείαστη αρνητικότητα των τελευταίων δύο ημερών».

Διαβάστε επίσης