Ντουντούκα
El Profesor ως το 2024! Αυτά είναι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το πόρισμα για τον θάνατο του Μαραντόνα λέει…

Το πόρισμα για τον θάνατο του Μαραντόνα λέει…
Σάββατο, 1 Μαΐου 2021 - 10:29

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις των ιατροδικαστών, γύρω από τον θάνατο του D10S… Οι πληροφορίες, οι οποίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας κάνουν λόγο, ξεκάθαρα, για ιατρική αμέλεια. Λένε πως ο Ντιέγκο Μαραντόνα αφέθηκε… δίχως φροντίδα, να πεθάνει…

«Παρ’ όλο που θα ήταν ψευδές να δηλώσουμε ότι ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα δεν θα είχε πεθάνει αν είχε λάβει επαρκή φροντίδα κατά τη νοσηλεία του, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση που καταγράφηκε τις μέρες πριν τον θάνατό του, αν είχε διακομιστεί σε ένα ιατρικό κέντρο πολλαπλών σκοπών με τις κατάλληλες ιατρικές πρακτικές, συμφωνούμε ότι θα είχε καλύτερες πιθανότητες να επιβιώσει», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην έκθεση.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα, όπως αναφέρει επίσης η έκθεση, «ΔΕΝ εξάσκησε στον μέγιστο βαθμό τις νοητικές του ικανότητες» μετά την επέμβαση και συνεπώς «δεν ήταν σε θέση να πάρει αποφάσεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του». Μάλιστα, γίνεται σαφής λόγος για τον «εντελώς ανεπαρκή και ακατάλληλο χώρο διαμονής», για την κατοικία του στο Τίγκρες.

Διαβάστε επίσης