Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Champions League: Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο τελικό ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι (video)

Champions League: Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο τελικό ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι (video)
Σάββατο, 29 Μαΐου 2021 - 14:47

Λίγες ώρες απέμειναν για τον μεγάλο τελικό του Champions League, Μάντσεστερ Σίτι- Τσέλσι που θα γίνει στο Οπόρτο. Οι χιλιάδες φίλαθλοι των δύο ομάδων, έχουν δώσει ιδιαίτερο χρώμα στην πορτογαλική πόλη.

Το περίφημο κρασί Πόρτο θα γλυκάνει μόνο τον ένα από τους δύο φιναλίστ του Champions League. Η Μάνστεστερ Σίτι και η Τσέλσι με φόντο το σπουδαίο αυτό τρόπαιο παρατάσσονται απόψε στο γήπεδο Ντραγκάο στον τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης που έχει για τρίτη φορά ολότελα αγγλικό χαρακτήρα. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας μετά από μια εντυπωσιακή χρονιά είναι έτοιμη και με όλο τα αστέρια της στη διάθεση του Πεπ Γκουαρδιόλα για την κορυφή της Ευρώπης

Η πρόσληψη του Τόμας Τούχελ έφερε αγωνιστική αναγέννηση στην Τσέλσι. Ο Γερμανός προπονητής που σκόρπισε άφθονο γέλιο όταν «συνελήφθη» από την κάμερα να μιμείται τον Γκουαρδιόλα, γνωρίζει πολύ καλά τι ομάδα έχει να αντιμετωπίσει διεκδικώντας το δεύτερο Champions League για τους Λονδρέζους.

Στις κερκίδες του γηπέδου της πορτογαλικής πόλης θα βρίσκονται 16.500 θεατές. Οι Βρετανοί οπαδοί ταξίδεψαν με τα απαραίτητα υγειονομικά πιστοποιητικά, επωφελούνται από τις καιρικές συνθήκες και απολαμβάνουν τον ήλιο και τις μπίρες τους, χωρίς μάσκες μεν, αλλά με τα απαραίτητα συνθήματα δε.

Τα καφέ και τα μπαρ στον ποταμό Δούρο απέκτησαν «ζωντάνια» και παλμό και όποτε χρειασθεί οι αστυνομικοί είναι παρόντες για να αποκαταστήσουν την ηρεμία.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης