Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νεότερη ενημέρωση: Σε σταθερή κατάσταση ο Έρικσεν!

Νεότερη ενημέρωση: Σε σταθερή κατάσταση ο Έρικσεν!
Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 - 12:18

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Κρίστιαν Έρικσεν. Ο Δανός είναι καλύτερα, με την κατάστασή του σταθερή. Είχε επικοινωνία με τους συμπαίκτες του και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, για να μεταφέρει τα νέα.

«Σήμερα το πρωί μιλήσαμε με τον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος έστειλε τους χαιρετισμούς του στους συμπαίκτες του. Η κατάστασή του είναι σταθερή και συνεχίζει να νοσηλεύεται για περαιτέρω εξετάσεις», αναφέρει σχετικά στην ανακοίνωση της η ομοσπονδία της Δανίας.

Όπως είναι λογικό, οι συμπαίκτες του και όλη η ομάδα, είναι ακόμη υπό την επήρεια σοκ και χρειάζονται στήριξη… «Η ομάδα και το επιτελείο της Εθνικής έχει δεχτεί στήριξη και θα συνεχίσει να έχει στο πλευρό της τέτοια στήριξη,μετά το χθεσινό περιστατικό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πάντες για τις ευχές στον Κρίστιαν, από τους φιλάθλους, τους παίκτες, τις βασιλικές οικογένειες της Δανίας και της Αγγλίας, τις εθνικές ομοσπονδίες, τους συλλόγους και όχι μόνο.

Ενθαρρύνουμε τον καθέναν να στείλει τα μηνύματά του στην ομοσπονδία της Δανίας, που θα φροντίσει να τα μεταφέρει στον Κρίστιαν και την οικογένειά του», καταλήγει η ενημέρωση.

Διαβάστε επίσης