Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η στιγμή των «μεγάλων» στο Euro 2020, πληρώνει στο 4,45!

Η στιγμή των «μεγάλων» στο Euro 2020, πληρώνει στο 4,45!
Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 - 16:40

Euro, ΣΤ’ Όμιλος, Ουγγαρία – Πορτογαλία (19:00): Οι πρωταθλητές Ευρώπης Πορτογάλοι ρίχνονται στη μάχη του EURO με το θεωρητικά πιο εύκολο παιχνίδι που έχουν να δώσουν στον όμιλο. Αυτό απέναντι στην Ουγγαρία, η οποία είναι η άτυχη της διοργάνωσης βάσει της κλήρωσης. Στον ίδιο όμιλο με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία, την πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία και τη Γερμανία.

Οι Ούγγροι ψάχνουν ένα θαύμα για να καταφέρουν κάτι καλό. Και αν κάπουν ελπίζουν, είναι να πάρουν ένα τρίποντο απέναντι στην Πορτογαλία. Γενικότερα, όμως, τα πράγματα για εκείνους είναι τρομακτικά δύσκολα. Η δε Πορτογαλία; Δύσκολο να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Αλλά για να καταφέρει να ελπίζει σε πρόκριση, θα πρέπει να πάρει αυτό το ματς.

Euro, ΣΤ’ Όμιλος, Ουγγαρία – Πορτογαλία (19:00): Αυτή είναι θα είναι η επιλογή μας από το προτελευταίο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων. Πάμε στοίχημα με νίκη Πορτογαλίας και under 3,5 γκολ στο ματς. Επιλογή η οποία προσφέρεται σε απόδοση 1.98.

Προγνωστικά Γαλλία – Γερμανία: Το πρώτο καυτό ματς!

Euro, ΣΤ’ Όμιλος, Γαλλία – Γερμανία (22.00): To πιο καθαρό ντέρμπι της φάσης των ομίλων σε ένα γκρουπ φωτιά. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές αντιμετωπίζουν στο Μόναχο τα πάντσερ ενώ νωρίτερα η Πορτογαλία παίζει απέναντι στην Ουγγαρία.

Euro, ΣΤ’ Όμιλος, Γαλλία – Γερμανία (22.00): Είχε περιπέτειες τις τελευταίες μέρες της προετοιμασίας της, ωστόσο, όλα δείχνουν κομπλέ εν τέλει. Ο Μπενζεμά τρόμαξε τους πάντες με τον τραυματισμό του στο τελευταίο φιλικό, όμως τα πράγματα δείχνουν καλά και ενδέχεται να ξεκινήσει και βασικός. O Ντεσάν έχοντας στα χέρια του ενδεχομένως το πληρέστερο ρόστερ από το 2012, όταν και ανέλαβε, δύσκολα θα αλλάξει το 4-2-3-1 με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως στόχος του θα είναι η νίκη στην πρεμιέρα.

Euro, ΣΤ’ Όμιλος, Γαλλία – Γερμανία (22.00): Η φάση είναι κάπως περίεργη για την Γερμανία. Ο Λεβ αποχωρεί μετά το φινάλε του τουρνουά και η ομάδα καλείται με ανανεωμένο ρόστερ να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης ύστερα από το 1996. Σαφώς και υπάρχουν καλές μονάδες, όμως από την άλλη είναι άγνωστη η συμπεριφορά τους μέσα σε τόσο δύσκολες συνθήκες. Σε ότι αφορά το τακτικό επίπεδο δύσκολα θα δούμε τον Λεβ να φεύγει από το 4-3-3. Το πιθανότερο πάντως είναι πως η αρχική προσέγγιση της Γερμανίας θα είναι ελαφρώς πιο συντηρητική απ’ ότι την έχουμε μάθει.

Euro, ΣΤ’ Όμιλος, Γαλλία – Γερμανία (22.00): Η Γαλλία δεν είναι απλά το φαβορί το σετ. Είναι το φαβορί της διοργάνωσης, την ώρα που η Γερμανία που θέλει να αφήσει πίσω το χαστούκι από το τελευταίο Μουντιάλ είναι άγνωστο πώς θα παρουσιαστεί μετά το λίφτινγκ στο ρόστερ της. Το βέβαιο είναι πως το Μόναχο επηρεάζει τα δεδομένα και μας κόβει την όρεξη να πέσουμε πάνω στους... τρικολόρ. Βασιζόμενοι στην επιθετική ικανότητα και των δύο είναι προτιμότερο να πάμε στοίχημα με το Over 1.5 στο Β’ Ημίχρονο στο 2.25.

Περισσότερα προγνωστικά euro 2020...

Διαβάστε επίσης