Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συγκλονιστική μαρτυρία για Έρικσεν: «Γ@@@το είμαι μόνο 29…» (videos)

Συγκλονιστική μαρτυρία για Έρικσεν: «Γ@@@το είμαι μόνο 29…» (videos)
Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 - 11:38

Μαρτυρικά λεπτά… Αγωνία. Τρόμος για την πιθανή απώλεια ενός νέου ανθρώπου, πάνω στο χορτάρι… Η κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν, στο ματς της Δανίας με τη Φινλανδία, στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων, σόκαρε και συγκλόνισε όλο τον πλανήτη…

Η αποκάλυψη των συγκλονιστικών στιγμών, με τη συνομιλία ανάμεσα στον Δανό ποδοσφαιριστή και τον Γερμανό γιατρό της UEFA, που ήταν δίπλα του, είναι επίσης σοκαριστική…

Οπως περιέγραψε ο Γενς Κλάινφλεντ «μετά από λίγα λεπτά καρδιακού μασάζ, ο Έρικσεν επέστρεψε στην ζωή με την βοήθεια ενός απινιδωτή. Περίπου τριάντα δευτερόλεπτα αργότερα, ο παίκτης άνοιξε τα μάτια του και ήμουν σε θέση να του μιλήσω απευθείας. Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή γιατί σε τέτοιου είδους καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, στην καθημερινή ζωή, οι πιθανότητες επιτυχίας είναι πολύ χαμηλότερες».

Ο Γερμανός ιατρός κοίταξε τον Έρικσεν και του είπε: «Λοιπόν, επιστρέφεις μαζί μας»; Με τον διεθνή Δανό να του λέει… «Ναι, είμαι πίσω μαζί σου, γ…ώτο, είμαι μόνο 29 ετών».

«Εκείνη την στιγμή, ήμουν σίγουρος ότι ο εγκέφαλός του δεν είχε υποστεί βλάβη και ότι είχε επιστρέψει εντελώς. Ήμουν 99% σίγουρος στο στάδιο ότι θα έφτανε στο νοσοκομείο και ότι η κατάστασή του θα παρέμενε σταθερή», τόνισε ο Κλάινφελντ.

Διαβάστε επίσης