Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκες με γκολ για το στοίχημα!

Νίκες με γκολ για το στοίχημα!
Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 - 16:39

Συνεχίζεται η 2η αγωνιστική των ομίλων του Euro 2020!

Προγνωστικά Δανία – Βέλγιο (19:00): Συνεχίζουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με προγνωστικά euro 2020! Ένα ματς σημαντικό για τον 2ο όμιλο της διοργάνωσης.

Σημαντικό γιατί η Δανία μετά τα όσα συνέβησαν στον πρώτο αγώνα του ομίλου έχασε ένα ματς το οποίο το είχε στο πρόγραμμά της για τρίποντο. Ηττήθηκε από τη Φινλανδία, παίζοντας ξεκάθαρο ρόλο τα όσα έγιναν με τον Έρικσεν, ο οποίος κατέρρευσε στο γήπεδο και συνεχίστηκε το ματς μετά από περίπου μία ώρα.

Για αυτό και οι Δανοί τον αγώνα με το Βέλγιο τον βλέπουν και ως τελικό, γιατί αν θέλουν να κάνουν κάτι και να μπορέσουν να διεκδικήσουν την πρόκριση, θα πρέπει να πάρουν βαθμό ή βαθμούς.

Προγνωστικά Δανία – Βέλγιο (19:00): Πάμε στοίχημα με τη Νίκη του Βελγίου, την οποία μας τη δίνουν σε καλή απόδοση. Για δεύτερο σερί ματς, απέναντι στους Ρώσους ήταν πάλι πάνω από τον διπλασιασμό, βρίσκουμε το Βέλγιο σε καλή απόδοση. Η νίκη του Βελγίου πληρώνει στο 2.03 και θα στηρίξουμε την επιλογή αυτή.

Προγνωστικά Ολλανδία – Αυστρία: Ψάχνοντας τη νίκη – πρόκριση

Euro, Γ’ Όμιλος, Ολλανδία – Αυστρία (22:00): Έχουν και οι δύο την ευκαιρία με μία νίκη να ξεμπερδέψουν και να προκριθούν στον επόμενο γύρο. Προέρχονται από νίκες, η μεν Ολλανδία με 3-2 απέναντι στην Ουκρανία, η δε Αυστρία με 3-1 κόντρα στη Β. Μακεδονία. Έτσι κι αλλιώς ήταν τα δύο φαβορί του ομίλου και αυτό επιβεβαίωσαν την πρώτη αγωνιστική.

Οι Ολλανδοί, πάντως, τα είδαν όλα απέναντι στην Ουκρανία. Από το εύκολο 2-0 και το... πάρτι που είχαν στήσει, βρέθηκαν στο 2-2. Και γλίτωσαν με το γκολ στο φινάλε για να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Έδειξαν τις επιθετικές τους αρετές, έδειξαν όμως και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην άμυνα. Και αυτό παραλίγο να τους στοιχίσει σοβαρά με μια απώλεια που θα τους έφερνε μεγάλο άγχος.

Euro, Γ’ Όμιλος, Ολλανδία – Αυστρία (22:00): Η Αυστρία έχει κι αυτή μεγάλη ποιότητα μεσοεπιθετικά. Και όταν ο Αλάμπα έχει κέφια, όπως με τη Β. Μακεδονία, μπορεί να κάνει τη διαφορά στο γήπεδο. Πρόκειται άλλωστε για ένα σούπερ σταρ. Αν ξεκινήσει ο Αρναούτοβιτς, θα αποκτήσει και έναν παίκτη στην κορυφή πολύ επικίνδυνο.

Είναι από τα παιχνίδια που περιμένεις γκολ και θέαμα. Ανοιχτό ποδόσφαιρο και καλές στιγμές. Πάμε με νίκη της Ολλανδίας σε συνδυασμό με over 1,5 γκολ. Μ' αυτό θα πάμε στοίχημα σε απόδοση 1.91. Και θα πάμε και σε ένα fun bet: Σκόρερ ο Αλάμπα σε απόδοση 7.65.

Περισσότερα προγνωστικά euro 2020...

Διαβάστε επίσης