Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το Euro παίρνει «φωτιά» στο στοίχημα!

Το Euro παίρνει «φωτιά» στο στοίχημα!
Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 - 14:01

Αγώνες οι οποίοι μπορούν να κρίνουν πολλά για τη συνέχεια, έχει την Παρασκευή στον 4ο όμιλο. Δίνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος και προτείνουμε...

Κροατία – Τσεχία (19:00): Από την πρώτη αγωνιστική η Κροατία είναι σε μεγάλη πίεση. Η ήττα της από την Αγγλία σε συνδυασμό με τη νίκη της Τσεχίας απέναντι στους Σκωτσέζους φέρνουν τους φιναλίστ του προηγούμενου Μουντιάλ με την πλάτη στον τοίχο. Με ήττα χαιρετούν νωρίς τη διοργάνωση.

Την ίδια ώρα που οι Τσέχοι έχουν χρυσή ευκαιρία να πάρουν δεύτερο τρίποντο και να ξεμπερδέψουν με την πρόκριση. Τεράστιο το κίνητρο και για τις δύο ομάδες, τεράστιο και το ενδιαφέρον όσον αφορά το στοίχημα. Φυσικά θα είναι έκπληξη πρώτης τάξεως ένας αποκλεισμός των Κροατών. Οι οποίοι πήγαν με μεγάλη φιλοδοξία στο EURO.

Κροατία – Τσεχία (19:00): Στη νίκη των Κροατών, που δίνουν έναν πρόωρο τελικό μόλις στη 2η αγωνιστική του EURO. Αυτή είναι και η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε.

Θα πάμε στοίχημα με τον άσο της Κροατίας που τον βρήκαμε σε εξαιρετική απόδοση. Στο 2.17 είναι. Σίγουρα οι Τσέχοι έδειξαν καλά στοιχεία, αλλά μάλλον τυχεροί ήταν που δε δέχτηκαν γκολ από τις πολλές φάσεις της Σκωτίας. Εδώ μπορεί να βρουν γκολ, όμως οι Κροάτες δίνουν... τελικό.

Προγνωστικά Αγγλία – Σκωτία: Με... υπομονή στο ντέρμπι

Προγνωστικά Αγγλία – Σκωτία (22:00): Ξόρκισε την κατάρα που την ήθελε να μην κερδίζει σε πρεμιέρα Euro 2020 και επικράτησε της Κροατίας με 1-0. Έκανε μεστή εμφάνιση και παρότι δεν πήρε ρίσκο στο παιχνίδι της, έδειχνε ότι είναι κοντά στο γκολ. Εν τέλει, έλυσε τον... γόρδιο δεσμό με γκολ του Στέρλινγκ στο 57′ και έτσι ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της. Παρότι ο Σάουθγκεϊτ έκανε ορισμένες... αλχημείες στην ενδεκάδα, η εικόνα της Αγγλίας ήταν καλή και κατάφερε να πάρει το παιχνίδι. Τώρα αντιμετωπίζει την Σκωτία σε ένα μεγάλο ντέρμπι του Νησιού και θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας, καθώς θα παίξει εκ νέου στο «Γουέμπλεϊ».

Προγνωστικά Αγγλία – Σκωτία (22:00): Επέστρεψε σε τελική φάση Euro έπειτα από 25 χρόνια, αλλά δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα, καθώς στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 2-0 από την Τσεχία. Δέχθηκε πίεση εξ αρχής και στο 42′ έγινε το 0-1 με κεφαλιά, έπειτα από αδράνεια της άμυνας της. Προσπάθησε στις αρχές του δευτέρου μέρους να πιέσει, αλλά στο 52′ ήρθε το 0-2 με το γκολ της διοργάνωσης. Ο Σικ έβαλε γκολ πίσω από το κέντρο και όσο και αν προσπάθησε στην πορεία να μειώσει και να ξανά μπει στην διεκδίκηση του αγώνα, δεν τα κατάφερε. Είχε πάντως ευκαιρίες για να σκοράρει. Σημαντική η επιστροφή του αμυντικού Τέρνεϊ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και λογικά θα ξεκινήσει βασικός.

Προγνωστικά Αγγλία – Σκωτία (22:00): Η Αγγλία έχει ψυχολογία μετά τη νίκη της πρεμιέρας και παρότι είναι ντέρμπι, θέλει να κάνει το 2/2 και να καθαρίσει την πρόκριση. Θα έχει και την βοήθεια των οπαδών της. Η Σκωτία έβγαλε πολλά προβλήματα στην πρεμιέρα και δύσκολα θα πάρει κάτι. Η λογική λέει ότι δεν θα ανοίξει κιόλας ο ρυθμός. Πάμε στοίχημα με το combo bet 1 & Under 3.5 που το συναντάμε στο 1.90.

Περισσότερα προγνωστικά euro 2020..

Διαβάστε επίσης