Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυάδα Euro 2020 στο 4.55!

Δυάδα Euro 2020 στο 4.55!
Σάββατο, 3 Ιουλίου 2021 - 15:05

Μια χαρά μας πήγε η πρώτη ημέρα των προημιτελικών του Euro 2020. Συνεχίζουμε με προγνωστικά στοιχήματος και για τα τελευταία εισιτήρια της ημιτελικής φάσης!

Τσεχία – Δανία (19:00): Δύο από τις μεγάλες εκπλήξεις της διοργάνωσης. Δύο ομάδες που έχουν παίξει ωραίο ποδόσφαιρο, ειδικά η Δανία και που είναι δικαίως στους «8». Και μία απ’ τις δύο θα συνεχίσει στα ημιτελικά, συνεχίζοντας ταυτόχρονα το... όνειρο μιας διάκρισης που κανείς δεν φανταζόταν στο ξεκίνημα της διοργάνωσης.

Η συνάντηση της Τσεχίας με τη Δανία είναι εξαιρετικά αμφίρροπη. Και αυτό την κάνει και γοητευτική. Μαζί φυσικά με το γεγονός πως πρόκειται για τη μάχη δύο αουτσάιντερ. Και πάντα στον κόσμο αρέσει να προχωράει ο… αδύναμος. Όλοι θα θέλαμε να βλέπαμε μια μεγάλη έκπληξη, ανάλογη με εκείνη της Ελλάδας. Ένα ματς που προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον και στο στοίχημα.

Τσεχία – Δανία (19:00): Αμφίρροπο παιχνίδι όπως είπαμε, με τους Δανούς να παρουσιάζονται ως το φαβορί. Αν πήγαινα σε σημείο δεν θα πήγαινα στο 2.10 της Δανίας, μοιάζει μικρό. Αντίθετα με το 3.80 έως 4.00 που συναντάμε τους Τσέχους και που σίγουρα έχει πολύ μεγάλη αξία. Κοτζάμ Ολλανδία άφησαν εκτός για να φτάσουν εδώ. Γιατί να μην το κάνουν ξανά.

Το fun bet μας λοιπόν θα είναι η νίκη της Τσεχίας, που είναι πολύ ψηλά. Η βασική πρόταση; Δεν διαφέρει απ’ αυτή που έδωσαν και τα παιδιά στην εκπομπή του Stoiximaview.gr στο Youtube. Θα πάμε με βάση όσα μας έχουν δείξει οι ομάδες έως τώρα. Μπορούν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, άρα θα πάμε στοίχημα με Goal/Goal σε απόδοση 2.07 στο pamestoixima.gr.

Προγνωστικά Ουκρανία – Αγγλία: Όπως θα ξεκινήσει, έτσι να τελειώσει!

Προγνωστικά Ουκρανία – Αγγλία (22:00): Προγνωστικά euro 2020 έχουμε και για απόψε! Τα υπόλοιπα ζευγάρια της φάσης των «8», μετά από τους αγώνες που είδαμε την Παρασκευή.

Βγαίνουν και τα τελευταία εισιτήρια για τα ημιτελικά της μεγάλης διοργάνωσης.

Έτσι εμείς θα ασχοληθούμε με το ένα από τα δύο αποψινά ματς, για τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Euro 2020. Πάμε στοίχημα, λοιπόν, με την αναμέτρηση της Ουκρανίας απέναντι στην Αγγλία.

Ένα ματς το οποίο δεν περίμεναν και πολλοί η αλήθεια είναι. Να φτάσει δηλαδή η Ουκρανία μέχρι εδώ, αλλά στους «16» είχε απέναντί της τη Σουηδία την οποία και απέκλεισε στο 120' της παράτασης!

Στη φάση των ομίλων οι Ουκρανοί έδειξαν καλό πρόσωπο, με τον Σεφτσένκο να έχει φτιάξει ένα καλό σύνολο. Ηττήθηκαν από την Ολλανδία με 3-2, με γκολ που δέχτηκαν στο 87′. Νίκησαν τη Βόρεια Μακεδονία με 2-1 και στην τελευταία αγωνιστική ηττήθηκαν με 1-0 από την Αυστρία σε ένα κακό ματς που έκαναν. Στους «16» όπως αναφέραμε πέρασαν τη Σουηδία. Ομάδα καλή επιθετικά, με κενά στην άμυνα, τουλάχιστον από τα όσα έχει δείξει μέχρι τώρα.

Από την άλλη οι Άγγλοι είναι το φαβορί του ματς. Στους ομίλους νίκησαν με 1-0 την Κροατία, έφεραν 0-0 με τη Σκωτία και στο τέλος του ομίλου νίκησαν με 1-0 την Τσεχία. Στη φάση των «16» επικράτησαν των Γερμανών με 2-0. Μία ομάδα σφιχτή, στην οποία όμως της λείπει το εύκολο γκολ.

Είπαμε οι Άγγλοι είναι το φαβορί του αγώνα, αλλά είναι και μία ομάδα η οποία δεν... σκοτώνει τον αντίπαλό της. Αυτό θέλουμε να γίνει και τώρα απέναντι στην Ουκρανία.

Προγνωστικά Ουκρανία – Αγγλία (22:00): Δε θέλουμε μία Αγγλία δυναμική από την αρχή του αγώνα, αλλά να μπορέσει να κρατήσει στην άμυνά της. Στηρίζουμε για το στοίχημα την ισοπαλία του ημιχρόνου, σε απόδοση 2.20 (pamestoixima.gr).

Περισσότερα προγνωστικά euro 2020 ...

Διαβάστε επίσης