Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νόριτς: Αλλαγή στο ημίχρονο ο Γιαννούλης «για να μην ντροπιαστεί»!

Νόριτς: Αλλαγή στο ημίχρονο ο Γιαννούλης «για να μην ντροπιαστεί»!
Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021 - 16:14

Απολαμβάνουμε να βλέπουμε το ίδιο το ποδόσφαιρο να ξεφτιλίζει τους «βιαστές» του. Να τους εκθέτει ανεπανόρθωτα και να τους κάνει να μοιάζουν τόσο άσχετοι που… σε κάνει να αναρωτιέσαι πως τους επιτρέπουν να ασχολούνται με το άθλημα! Η προπαγάνδα του ΠΑΟΚ κάποτε μας έλεγε ότι ο Γιαννούλης είναι «καλύτερος του Τσιμίκα». Έπρεπε, δηλαδή, για δαύτους, ακόμη και αυτό το θέμα να γίνει… διαγωνισμός.

Ε, ο Τσιμίκας και ο Ολυμπιακός, που δεν το έκαναν διαγωνισμό, είδαν τον πρώην «ερυθρόλευκο» να βγαίνει man of the match στο Άνφιλντ, κόντρα στην Μπέρνλι. Ο ΠΑΟΚ τι είδε; Τη Νόριτς να κάνει αλλαγή τον Γιαννούλη στο ημίχρονο, στην πεντάρα που έφαγε η ομάδα του, από τη Σίτι. Το σκορ ήταν 2-0 στο ημίχρονο και ο Φάρκε μίλησε με λόγια που… πονάνε.

«Ήταν ένα δύσκολο πρώτο ημίχρονο για τον Δημήτρη. Ήταν μια δύσκολη αρχή για αυτόν και είναι η πρώτη φορά που παίζει σε αυτό το επίπεδο. Την προηγούμενη εβδομάδα, αντιμετώπισε τον Σαλάχ που τελείωσε τον αγώνα με ένα γκολ και δύο ασίστ.

Ήθελα να περιμένω, τουλάχιστον μέχρι το ημίχρονο, ώστε να μην τον ντροπιάσω τόσο πολύ αλλά πρέπει να αποδεχτούμε πως είναι η πρώτη φορά που παίζει σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να προσαρμοστεί και πρέπει να εκπληρώσει το ρόλο του με περισσότερη ποιότητα», ανέφερε ο Φάρκε.

Όσο άσχημο και αν είναι για τον Έλληνα μπακ, το να δέχεται τέτοια κριτική από τον προπονητή του και να γίνεται αλλαγή στο ημίχρονο και όχι νωρίτερα, για να μην ντροπιαστεί, την πραγματική ευθύνη φέρουν εκείνοι, οι οποίοι τον πάσαραν για… Ρομπέρτο Κάρλος. Ο Ολυμπιακός και ο Τσιμίκας τους έδειξαν και τους δείχνουν γιατί…

Διαβάστε επίσης