Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρελάθηκε» από τη στενοχώρια του ο Μπιζότ, που δεν ήρθε στον Ολυμπιακό!

«Τρελάθηκε» από τη στενοχώρια του ο Μπιζότ, που δεν ήρθε στον Ολυμπιακό!
Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 - 15:53

Για να καταλάβει κανείς τι εστί ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο εξωτερικό και πως ΜΟΝΟ ο Θρύλος έχει τη δυνατότητα να προσελκύει ποδοσφαιριστές επιπέδου και να τους δελεάζει να έρθουν στην Ελλάδα και στην τραγική «εξυγιαντική» Σούπερ Λιγκ.

Ο Μάρκο Μπιζότ, ο 30χρονος γκολκίπερ της ΑΖ Άλκμααρ έφτασε κοντά στο να γίνει κάτοικος Πειραιά, όταν το θέμα Βατσλίκ έδειξε να… κολλάει. Τελικά ο Ολυμπιακός πήρε τον ΠΡΩΤΟ στόχο του, τον Τσέχο διεθνή, καλύτερο τερματοφύλακα του EURO 2020 και ο Μπιζότ… έμεινε στην απ’ έξω. Κάτι το οποίο τον… τρέλανε!

«Ήμουν πραγματικά απογοητευμένος από αυτό! Ο Ολυμπιακός είναι ένας παγκόσμιος σύλλογος, ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο Πειραιάς είναι ένα φανταστικό μέρος για να ζήσεις.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να βρει άκρη με την AZ εξαιτίας των οικονομικών απαιτήσεων. Χρειάστηκε πολύς χρόνος για τους Έλληνες. Στο τέλος με “ακύρωσαν” και πήραν έναν ελεύθερο τερματοφύλακα.

Ήμουν άρρωστος μέχρι θανάτου! Τα είχα βάλει με τους εκπροσώπους μου. Έβαλα πολλή ενέργεια. Κατά τη διάρκεια των διακοπών μου στην Κρήτη, στην πραγματικότητα χρησιμοποιούσα μόνο το τηλέφωνό μου, πέντε ή έξι φορές την ημέρα», είπε ο Μπιζότ στην De Telegraaph!

Για να βλέπουν και οι απέναντι, τι εστί Θρύλος και πως οι παίκτες θέλουν να έρχονται εδώ, για να παίξουν μπάλα…

Διαβάστε επίσης