Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: 2/3 παίζουν σήμερα! (photos)

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: 2/3 παίζουν σήμερα! (photos)
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 - 11:18

Ο Ολυμπιακός παίζει το βράδυ της Κυριακής, στα Γιάννενα. Μαζί του, την ίδια μέρα, παίζει και η Φενερμπαχτσέ, η οποία το βράδυ της Κυριακής φιλόξενείται στην Τραπεζούντα, από την Τραμπζονσπόρ, για το πρωτάθλημα Τουρκίας. Οι άλλοι δύο αντίπαλοι του Θρύλου στο Europa League και δη η προσεχής, Άιντραχτ, παίζουν σήμερα!

Πρώτη, μάλιστα, η γερμανική ομάδα, την οποία ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει μεσοβδόμαδα, στην έδρα της, για το Europa League. Η Άιντραχτ δεν έχει μετακίνηση, αφού στις 16:30 υποδέχεται στο Deutsche Bank Park τη Χέρτα Βερολίνου, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού γλιτώνει, έτσι, τη διαδικασία και την ταλαιπωρία του ταξιδιού, ωστόσο η μικρή βαθμολογική διαφορά (13η η Άιντραχτ με 8 πόντους, 14η η Χέρτα με 6 πόντους) καθιστούν το ματς επικίνδυνο.

Λίγη ώρα μετά, στις 19:30, η Αντβέρπ παίζει εκτός έδρας. Συγκεκριμένα, πηγαίνει στη Ζούλτε Βάρεγκεμ, για το πρωτάθλημα Βελγίου και την 11η αγωνιστική, η οποία θα είναι σε εξέλιξη. Η Αντβέρπ είναι ανεβασμένη, το τελευταίο διάστημα και από την 3η θέση, όπου βρίσκεται, με 20 βαθμούς, καταδιώκει τις Έουπεν (2η με 20π.) και Κλαμπ Μπριζ (1η με 22π.). Η Ζούλτε Βάρεγκεμ είμαι στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, μην καταφέρνοντας μέχρι στιγμής να πείσει για τις δυνατότητές της…

** Η κεντρική φωτό είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της Άιντραχτ.

Διαβάστε επίσης