Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Europa League | Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Δοκιμασίες και για τους τρεις! (photos)

Europa League | Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Δοκιμασίες και για τους τρεις! (photos)
Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 - 12:56

Αντβέρπ, Φενερμπαχτσέ και Άιντραχτ παίζουν κατά σειρά εντός, εντός και εκτός έδρας, για τα πρωταθλήματα των χωρών τους. Και οι τρεις αντίπαλοι του Θρύλου, στον Δ’ όμιλο του Europa League, έχουν σήμερα δυνατές δοκιμασίες και δύσκολα ματς.

Η αρχή γίνεται στις 14:30, με την Αντβέρπ να υποδέχεται την Κλαμ Μπριζ! Αναμφίβολα ένα σημαντικό παιχνίδι, για τη βελγική ομάδα, αντίπαλο του Θρύλου στο Europa, η οποία με νίκη μπορεί να ξεπεράσει την αντίπαλό της, στον πίνακα και να πλησιάσει την κορυφή.

Η συνέχεια δίνεται στις 19:00, οπότε η Φενερμπαχτσέ υποδέχεται την Αλάνιασπορ, στο «Σουκρού Σαράτσογλου». Μικρή η διαφορά, η οποία χωρίζει τις δύο ομάδες, στη βαθμολογία, 19 έναντι 17 πόντων, αλλά αρκετές θέσεις (3η η Φενέρ, 8η η Αλάνια) και έτσι η μάχη προβλέπεται σκληρή.

Τέλος, την ώρα κατά την οποία ο Θρύλος θα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, στο Καραϊσκάκη, η Άιντραχτ θα δοκιμάζεται εκτός έδρας, απέναντι στην Μπόχουμ. Μακριά από την κορυφή και οι δύο γερμανικές ομάδες, αλλά πολύ κοντά μεταξύ τους (14η με 15η θέση και 8 με 7 βαθμούς η μικρή διαφορά που τις χωρίζει) με την Άιντραχτ να είναι από πάνω.

Διαβάστε επίσης