Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απλά τα πράγματα, βραδιά Champions League! (Videos)

Απλά τα πράγματα, βραδιά Champions League! (Videos)
Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2021 - 00:10

Σήμερα έγιναν τα παιχνίδια των τεσσάρων πρώτων ομίλων του Champions League με τις ομάδες να προσφέρουν μια βραδιά γεμάτη θέαμα.

Στα παιχνίδια του πρώτου ομίλου, η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετώπισε την Μπριζ στην Αγγλία και επικράτησε με 4-1, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο πέτυχε τρία τέρματα. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Λειψία και Παρί ήρθαν ισόπαλες με 2-2, με την Λειψία να ισοφαρίζει στο 92ο λεπτό της αναμέτρησης με πέναλτι.

Στον δεύτερο όμιλο, η Λίβερπουλ με τη νίκη της με 2-0 κόντρα στην Ατλέτικο εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου και έβαλε σε μπελάδες την ισπανική ομάδα, ενώ Πόρτο και Μίλαν ήρθαν ισόπαλες με 1-1, με την Πόρτο να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης έκανε και ο Άγιαξ ο οποίος επικράτησε με ανατροπή με 1-3 επί της Ντόρτμουντ στην Γερμανία. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Σπόρτινγκ διέλυσε την Μπεσίκτας με 4-0, αφήνοντας την τελευταία στον όμιλο με 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στο τέταρτο γκρουπ, τα δύο φαβορί επικράτησαν. Η Ρεάλ κέρδισε με 2-1 της Σαχτάρ, με δύο γκολ του φορμαρισμένου Καρίμ Μπενζεμά, ενώ η Ίντερ επικράτησε με 1-3 μέσα στην Σέριφ Τίρασπολ με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις όλων των αγώνων της βραδιάς...

Διαβάστε επίσης