Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Παίζουν απόψε και οι τρεις! (photos)

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Παίζουν απόψε και οι τρεις! (photos)
Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2021 - 16:11

Μάχες για όλους τους αντιπάλους του Ολυμπιακού, στο Europa League, με αγώνες στα πρωταθλήματά τους! Όπως και ο Θρύλος παίζει σήμερα στη Σούπερ Λιγκ, έτσι και οι Άιντραχτ, Φενέρ και Αντβέρπ παίζουν σε Μπουντεσλίγκα, Τουρκία και Βέλγιο αντίστοιχα. Εκτός οι Άιντραχτ, εντός οι Φενέρ και Αντβέρπ. Και το βλέμμα του Ολυμπιακού θα είναι και εκεί, σε όλα τα ματς.

Η αρχή γίνεται με τη Φενέρ, η οποία στις 18:00 υποδέχεται την Καϊσέρισπορ και θέλει να επιβεβαιώσει, μετά τη νίκη στην Αντβέρπ, ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Προσεχής αντίπαλος του Θρύλου στο Europa League, θα την παρακολουθεί στενά ο Μαρτίνς.

Συνέχεια με την Αντβέρπ, η οποία στις 19:30 υποδέχεται την Άντερλεχτ, σε ένα πολύ δυνατό ματς. Μετά τη νέα ήττα στο Europa League, οι Βέλγοι θέλουν οπωσδήποτε να ρεφάρουν, για να… πάρουν τα πάνω τους.

Τέλος, στις 20:30, η Άιντραχτ παίζει εκτός έδρας και δη στην Γκρόιτερ Φιρτ. Στο πρωτάθλημα η Άιντραχτ τα πηγαίνει πολύ άσχημα και στην Ευρώπη βγάζει… άλλη εικόνα. Ο Γκλάσνερ θέλει να το αλλάξει αυτό και έτσι το ματς με την Γκρόιτερ Φιρτ έχει… διπλή σημασία. Βαθμολογική, αλλά και ψυχολογική…

Διαβάστε επίσης