Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Boxing Day: Επιβλητικές Τότεναμ και Άρσεναλ. Μεγάλη νίκη η Σαουθάμπτον (video)

Boxing Day: Επιβλητικές Τότεναμ και Άρσεναλ. Μεγάλη νίκη η Σαουθάμπτον (video)
Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2021 - 20:14

Επιβλητικές ήταν οι ομάδες του Βόρειου Λονδίνου στην Boxing Day της Premier League, παίρνοντας σημαντικές νίκες στο κυνήγι της 4άδας. Τόσο η Τότεναμ, όσο και η Άρσεναλ ήταν επιβλητικές και επικράτησαν άνετα με 3-0 της Κρίσταλ Πάλας και 5-0 της Νόριτς αντίστοιχα.

Η Τότεναμ υποδέχθηκε την Κρίσταλ Πάλας και πήρε κεφάλι στο 32ο λεπτό με γκολ του Κέιν, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μόουρα διπλασίασε τα τέρματα της Τότεναμ, δίνοντας της μεγάλο προβάδισμα νίκης. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σον με ασίστ του Μόουρα στο 74ο λεπτό.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Η Άρσεναλ από την μεριά της, πέτυχε την 4η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Η, γεμάτη νεαρούς παίκτες, ομάδα του Αρτέτα προηγήθηκε στο 6ο λεπτό με γκολ του Σάκα, ενώ το 2-0 διαμόρφωσε ο Τίρνι στο 44ο λεπτό.

Στο 2ο ημίχρονο οι Λονδρέζοι ήταν καταγιστικοί και με τον Σάκα έκαναν το 3-0 στο 67’, για να ακολουθήσουν δύο γκολ στα τελευταία 7 λεπτά της αναμέτρησης. Ο Λακαζέτ με πέναλτι στο 84 έκανε το 4-0 και το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Σμιθ Ρόου.

Οι καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού:

Στο ματς της Γουέστ Χαμ με την Σαουθάμπτον, όπου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Ελιουνούσι στο 8ο λεπτό, με τη Γουέστ Χαμ να απαντάει με τον Αντόνιο στο 49'. Ο Ουόρντ-Πράους με πέναλτι έκανε το 1-2 και ο Μπενραχμά απάντησε στο 64ο λεπτό, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Μπέντναρεκ στο 70ο λεπτό.

Διαβάστε επίσης