Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βόμβα» Λουκάκου: «Δεν είμαι χαρούμενος στην Τσέλσι»

«Βόμβα» Λουκάκου: «Δεν είμαι χαρούμενος στην Τσέλσι»
Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 - 22:16

Δηλώσεις που θα συζητηθούν και αποκαλύψεις έκανε ο Ρομέλου Λουκάκου στο ιταλικό Skysports, τονίζοντας πως δεν είναι χαρούμενος στην Τσέλσι και πως ήταν λάθος ο τρόπος που έφυγε από την Ίντερ!

«Είμαι εντάξει από φυσική κατάσταση, καλύτερα από πριν. Έπειτα από δύο χρόνια στην Ιταλία, στα οποία δούλεψα πολύ στην Ίντερ με τους προπονητές και τους διατροφολόγους, είμαι καλά σε φυσική κατάσταση. Αλλά δεν είμαι χαρούμενος από την κατάσταση στην Τσέλσι και αυτό είναι φυσιολογικό. Ο προπονητής επέλεξε να παίξει με διαφορετικό σύστημα, αλλά δεν θα τα παρατήσω, θα είμαι επαγγελματίας. Δεν είμαι χαρούμενος με την κατάσταση, αλλά είμαι δουλευταράς και δεν μπορώ να τα παρατήσω τώρα.

Νομίζω ότι όλα όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι δεν έπρεπε να συμβούν καθ' αυτόν τον τρόπο. Το πώς έφυγα απ' την Ίντερ, ο τρόπος που έφυγα απ' το σύλλογο, το πώς το επικοινώνησα στους φίλους της Ίντερ. Αυτό με ενοχλεί, επειδή δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μοιραστώ τα αισθήματά μου. Πάντα έλεγα ότι έχω την Ίντερ στην καρδιά μου. Ξέρω ότι θα επιστρέψω στην Ίντερ, πραγματικά το ελπίζω. Είμαι ερωτευμένος με την Ιταλία, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσω και να αφήσω τον κόσμο να μάθει τι συνέβη πραγματικά».

Διαβάστε επίσης