Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αταλάντα: Ματσάρα εντός με Ίντερ το βράδυ! (photo)

Αταλάντα: Ματσάρα εντός με Ίντερ το βράδυ! (photo)
Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 - 13:06

Ο Ολυμπιακός μπορεί κατά 99,99% να είναι απόψε στραμμένος στο απόλυτο ελληνικό ‘clasico’ ή το μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων», όπως λέμε, απέναντι στον ΠΑΟ στη Λεωφόρο, αλλά υπάρχει και ένα 0,01% το οποίο θα έχει το μυαλό του στο… Μπέργκαμο. Ένας εκ των συνεργατών του Πέδρο Μαρτίνς δεδομένα θα παρακολουθήσει το βράδυ, στις 21:45 ώρα Ελλάδας, τη μεγάλη αναμέτρηση της Αταλάντα, με αντίπαλο την Ίντερ, για τη Serie A!

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League υποδέχεται την πρώτη της βαθμολογίας και αν και η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι σημαντική (49 με 41 βαθμούς), το ματς μπορεί να ρυθμίσει την κορυφή. Αυτό γιατί η Μίλαν, ως 2η, καραδοκεί πίσω από την Ίντερ, στους 48 βαθμούς και το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο.

Η Αταλάντα δίνει τη δική της μάχη με τη Νάπολι, για την τρίτη θέση, αφού τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις μία μικρή διαφορά των 2 βαθμών.

Ενδιαφέρον το ματς, θα έχει τελειώσει και το ντέρμπι, ευχή όλων μας με νίκη του Θρύλου και οι Πειραιώτες θα το τσεκάρουν για να δουν τι και πως… Μην ξεχνάμε ότι ο Φεβρουάριος… πλησιάζει!

** Η φωτογραφία είναι από το Twitter της Αταλάντα.

Διαβάστε επίσης